Merhaba arkadaşlar siz olsaydınız hangisini alırdınız ? ve neden ?![]()
iki aracıda kullanmadığım için performanslarına yorum yapmak bana düşmez...
ama sanırım şu anda temiz gsi bulmak gti bulmaktan daha zor olacaktır...
306 167 hp+6 ileri.hacim aynı ama model yuksek ve 306 daha yakışıklı duruyor benim tercihim 306 olurdu
barnak bassam olurmu ?
Astra 306'nın yanında tipsiz kalıyor bence.306 alırdım daha iyi yol tutuğu için düzlük performansları arasında dağlar kadar fark yoktur zaten.
306 daha yakısıklı duryo,performans olarak kullanmadıgım ıcın bsey dıyemem ama sırf yurıcek dıyede tıpını begenmıcegım b araba da almam
Astra'nın temizini bulman zor 306 al bence. Temiz 94 bulabilirsen ki biraz zor onu al derim.
Yakışıklı değilmiş ayrıca astra o yüzden boşver zaten gitmiyor![]()
2sinide almam gider 106 alirim.Sen ne icin soruyorsun konuyu acan arkadasim ??
- K -
________
Dr.Ecu
iyi giden saglam gıden 306gtı ile astra GSI kafa kafaya kalır bırbırlerıne cok yakın degerlerı var her 2sınınde, temız astra bulman cok cok zor 306 gtı ona nazaran bıraz daha bulunucak tıpte astra gsı cok yakısıklı bır araba zevk meselesı ama bence tıp ve gıdıs olarakda denk araclar suana kadar gordugum en yakısklı gsı EMG gtı UP![]()
http://www.sahibinden.com/_94_astra_...XQQdisplayitem
pejocular kızmasın ama 306 astranın yanında sıradan bi araba gibi duruyor. Bakıldığında fazla bi artısı yok bence.
hem daha yeni, hem daha teknolojik hem daha iyi gider hem daha iyi durur daha iyi viraj döner daha daha daha... 306 almak çok daha mantıklı![]()
sfi gsi ların çok güzel olduğu vakitler mevcuttu tabiki, 90 lı yılların ortalarında acaip ortalığı kavururdu ağzımızın suyu aka aka bakardıkben küçüktüm o zamanlar dayım almıştı bitane 94 model çok acaip gelmişti, gerçi ondan öncede 205 gti vardı o alışkındı ama bana rüya gibi gelirdi ey gidi günler
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)