maşallah kazasız belasız agresif gözüküyor![]()
Ellerine sağlık Berkin Güzel Fotolar![]()
Maşallah araç ve çekimler güzel ama caddy çok mat duruyor, pasta cila zamanı gelmiş gibi![]()
alıntıya HAYIR...
Eski hali daha iyiydi bence![]()
evet cila zamanı geldi çekimleri yaptımızda konuştuk zamanı olmadığından yapamıyor.
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim![]()
Benim Yorumum, Body Kit Olayına Karşı Biri Olarak, Kesinlikle Body Kit'siz Daha Güzelmiş..
Maşallah, Kazasız Belasız..
Emek Var Ortada Belli..
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
tamponlardaki teller daha koyulaştırılsa tampon daha güzel bir görünüme kavuşabilr diye düşünüyorum kazasız belasız günlere
Fotoğraflar çook güzel,ancak aynı şeyi araç için söyleyemeyeceğim..yine de emek harcanmıs saygı duymak lazım.
Elıne saglık ,yalnız sarı ısık yerıne WB ayarlayıp ceksen daha guzel olurmus benım fıkrım.bence aracın eskı halı daha guzelmıs, en azından logo kalabılırmıs
masallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu araç gaziemirdenmi..
öncekii haliyle wede bu haliylede güzel bir araba oldu öncelikle ark içine sinmesi çok güzel 1 duygu![]()
ARZUM DESIGN TUNING STORE
aracın onundekı kırmızı serıt nasıl yaptınız eskı halınde ?
bırde masallah resımler basarılı ama aracın son halı eskı halıne gore hıc ıdaalı degıl bence eskı halı daha guzelmıs sade ve oz bu arada on tamponu leon aerodan mı esınlerek dokturdunuz ?
resimler güzel elinize sağlık.. araca çok emek harcanmış saygı duymak gerek ama o leon aerokitten çalıntı bodykit güzel olmamış eski hali kesinlikle daha güzel duruyormuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)