Kanka'cım ellerine sağlık,
Bıyık sacını ve kaput ayarını yaptırdıktan sonra daha güzel bir mekanda çok daha güzellerini çekeceğinden şüphem yok.![]()
Mitsubishi ve yatan köpek bozmuş biraz4. fotonun açısını sevdim. Ön tekerlek netsiz çıkmış, diyaframı biraz daha kısarsan daha iyi olur bence, 10-11 gibi mesela. Fotoğraf makinası ney bu arada ?
İşte hiçbir aksesuarı olmayan e36 bile nasıl duruyor... Seviyorum ben bu kasayı.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Diyaframı kıs derken makanik ifadesini kasdettim, sayısal değeri arttırcaksın yani. Mesela bu 6f se 10f fln yapıcaksın, hatta daha karalık bile olabilir, onuda enstantene ile dengeliceksin, yada iso ile, canon da nikonunki kadar noise sorunu yok ztn, iso yu 500 kadar rahatlıkla çıkartabilirsin. Ayrıca diyaframı kıstıkça ışık kaynakları yıldız şekli alırlar, oda bi ayrı hava katabilirVe Photoshop da Filter - Noise sekmesinden noise yi kısmen azaltabilirsin
![]()
http://www.izmirtuning.com/forum/e36...699#post266699
can, acil bu konuyu silmeni istiyorum..sebebi yukarıdaki linkte..! erhan..
Güzel fotolar sanırım daha önce vti fotosu wardı bu alanda ellerinize sağlık.
Aracada maaşllah güzel pozlar vermiş![]()
Maşallahı var aracın.Fotolarda harika ellerine sağlık.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Yonetımden Rıcam konunun sılınmesi,fotoların baska forumlarda kullanılmasından dolayı arac sahıbı rahatsız olmus bulunmakta,fotoları sılerım ayrıca actıgım baslıktan konu kırlılıg de olmaması adına sılınmesını rıca edıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)