1,9 JTD 105 hp aracım war transporter ın arkasından ayrılmıyor ama daha iyi kaçması için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
1,9 JTD 105 hp aracım war transporter ın arkasından ayrılmıyor ama daha iyi kaçması için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Chipletebilirsin.
chıpletebilirsin chıplı halinden sonra kesinlikle yol tutuşu artırmak için bişeyler yapman gerek
1.9u bi arkdasm chiplemsti kullandğmda grcekten cok sasırmıstm.1 2 3 full sara sara kalkıosn gaza braz fazla yuklenldğnde.dyno ya sokmamstk ama grcekten alt devirler cok canlanmstı
turboyu değiştirip büyütebilirsin sonrada chip modlaması en sonda da kat iptali ve egr iptali.transporteri değil geçmek içinden geçersin![]()
powerbox mı nedir o dalgayı takınca böyle oluyor
![]()
200 ustu t5 130 luksa yine gelir gecer ..
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
130 luk t5 özellikle uzun şasiyse chıplı dobloyu gelip geçemez 174lüğünü kullanmadım ama o gelip geçebilir
Chiple canavar gibi olur
145hp 1.9 hacim süper
Bu arada transporter topspeedte gecebilir tek.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
max speed karşılaştırması olarak bakmadım hiç ama doblonun chıplısıyle 210-215 gibi bir değere çıktım kesmedi devir olarak ama transpoterin 230 gibi bir hıza ulaşması için güzel bir eğim olması gerekir ki redline değeridir ivmelenme olarak bakarsak olaya![]()
normal bi chiple 130 hp civarları, biraz daha aşırı beslenmiş chiple 140 lı beygirlere ulaşılabilir.
stock doblo jtd 210 km gibi süratlere kadran üzerinde ulaşabiliyor (kadran hatası vs. hesaplanmamıştır).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)