Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir aklımı kurcalayan bir konu,
Filtre egzozlu bı fn2 ıle 1.4tsı abt (210hp) scırocco roll'de ne olur..?
Merhaba arkadaşlar,
Bi süredir aklımı kurcalayan bir konu,
Filtre egzozlu bı fn2 ıle 1.4tsı abt (210hp) scırocco roll'de ne olur..?
Fn2 Abt chipli roccoyu geçer ama rocco revo yazlımlı olsa tabiki rocco diyorum
hadi herkes sildirsin chiplerini revo yaptırsın .. sanki aralarında dağlar kadar fark var , yada varsa bile bunu biraz teknik olarak anlatsaydın ..
yanlış anlama tepkim sana diil ama böyle kestirip atılan msjlara anlam veremiyorum,
abt geçemez ama revo " tabiki" geçer gibi
Revo = 225 Hp 330 Tork
ABT = 208 Hp 300 Tork
arada çok bi fark gözükmese bile denemeler sonucu Ciddi Fark var
ben yolda giderken 160 lığına gelmiştim. 2 de bastık fark 4-5 boydan fazla olmuştu.
fn2 her türlü alır diyorum. bu sciroccolar nedense hic yürümüyor. bunlar bana sırf görüntü geliyor
always AT by AT
profesyonel ellerde 1.4 tsi ın neler yapabildigini gosterdik aslında bikaç hafta önce golf gt ile..guzel bir remap yapılmıs 1.4 tsi için fn2 gercekten hafif kalacaktır..
![]()
istanbulda fn2 sahibi arkadaşlarımız var. scirocconuzla deneyin isterseniz. aradaki farkı görün.
always AT by AT
gökselle filan çok knştm bi denk getiremedik getirsek revolu roccoyla denetirz
yazıcağımı kimse yanlış anlamasın ama çoğu kişi scirocco 1.4 leri küçük göruyo ne yalan soylim hepimzde 1.4 ten bukadar güç beklemezdik ama kaliteli bi remap ile 220 230 lara kadar çıkan Hp orjnali 240 olan torkun 330 340lara kadar çıkan ciddi rakamlardan sonra gerçekten çok farklı bir gidiş güç oluşuyo arabada 160 ile 240 hp ye kadar olan çogu araba klasmanında çok farklı araçla denedik sonuç ise çk başarılı yani demek istedğim kimse sciroccoları küçk görmesin =)
Rocco 2.0 likte yapılsın seko güzel olur dimi =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)