fifth gear da yapmıstı aynı testi ingiliterede, ordaki fark daha ciddiydi
Paylaşım için saol
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
valla bu kadar prof sürücülerin 2-3 defa virajda araba dışa kaçacak die el frenine el atması ilginç?? sol ayak freniyle üstesinden rahat gelincek pozisyonda hemde. Onun dışında diğerinin avantajı bariz belli hem çok daha hafih hem 25 hp fazlası var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
sedan a TR de ne zaman k20 swaplancak ben artık onu bekliyorum
ilk virajdan belliydi 2. ye kalmadan, fn2 çok understeer yaşıyor fd ye göre..
Bence Honda'nın FN2'yi bu şekilde piyasaya çıkarması yanlıştı.Eskisine oranla sadece +1HP artışıyla daha ağır ve elektronik gaz kelebeği 18 jant gibi dezavantajları ile bu şekilde piyasaya çıkarması olmadı.Yeni Type-R ya FD2 olmalıydı yada FN2 en azından 15-20 HP fazla olmalıydı.Şahsi görüşümdür.
type r degilde bu arabayı type s diye satsalardı bence daha iyi olurdu
Sorun motorunda falan değil, taş gibi k20 işte.
Sorun Honda'nın kendisinde. Gün geçtikçe "Almanlaşma" hareketine devam eden bir Honda ile karşı karşıyayız bana göre. Eskiden sadece sürüş zevki odaklı otomobiller üretirken, şimdi işin içine kalite-konfor-donanım gibi bir sürü etken girdi.
S2000'in üretiminin tamamiyle bitmesi (yeni kasasının bile çıkmayacak olması), EP3 ile FN2 Type-R arasındaki donanım-kalite-yalıtım farkı, her şey belirgin bir şekilde ortada. EP3'de klima-radyo bile sonradan takılırken, FN2 de maşallah donanım adına ne gerekiyorsa koymaktan çekinmemişler. Sanırım bu örnekler, markanın gittiği noktayı açıkça belli ediyor.
Bu durum normal kullanıcı için daha iyi gibi görünse de, fark pist ortamında kendini belli ediyor işte.
Keşke FD2 Type-R getirebilsek, öyle bir şansım olsa, s2000 yerine hiç düşünmem gider onu alır yüklerim.
Fn nin sürücüsü sürekli redline da birde 2. turda viraja girmeden önce saçma bir hareket yaptı oda şaşırtıcı ve araca alışmamakla bağlantılı olabilir.
Fd nin yol tutuşunun daha iyi olduğu aşikar.
Buarada fd deki jantlar ve kaliperler kafalarda soru işareti bıraktı![]()
FN kasa 4 farklı türde üretildi.
FN2 Type R
FN2 Type R Championship White (kilitli difransiyel)
FN2 Type R Mugen
FN2 Type R Euro
Euronun çıkması çok sevindirici yakın zamanda güzel parçaların çıkacağının işareti.
FD Type R gelse düşünmeden alınacak bir araç kesinlikle...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)