bilmiyorum burası yerimi bu konu için ama 20 inç jant alma arifesindeyim.
önlere araçı zorlamıcak sürtmicek bişe uydururuz
245 45 20 olarak arkaları düşünüyorum
şimdi sorunum 20 inç lastik fiyatları aranızda lastikci veya piyasasını bilen varmı???
![]()
bilmiyorum burası yerimi bu konu için ama 20 inç jant alma arifesindeyim.
önlere araçı zorlamıcak sürtmicek bişe uydururuz
245 45 20 olarak arkaları düşünüyorum
şimdi sorunum 20 inç lastik fiyatları aranızda lastikci veya piyasasını bilen varmı???
![]()
eski jantlarım 245 45 18 di geniş genişti sığdı arkalar. önler 235 45 18 di. araba herhangi 1 sıkıntı yoktu valla.
2 inç büyütüp hala sığdırmayı düşünüyorsun yani? Başarılar...
bi tanıdığın araçı zaten jantlarıda ondan alıcam jantlarda bunlar... bendeki connect şuan biraz basık olmassa kaldırıcaz
![]()
235 35 20 olarak yada 225 40 20 olarak uygun olur ama 20 ınc jantı connectte takarsan performansı zaten gectımde ne debrıyaj kalır nede motor haberın olsun bence en fazla 19 jant tak
o zaman cok fantazı yapmak ıstersen 17 sac jantları tornacıda işlem yaptır ofsetlı sekle sok dısarı atsa bıle senın aracta cok bellı olmaz madem deısık olsun ıstıyorsun dedıım gıbı yap dedııın sekılde jant ebadını takmak sorun yaratcak ne debrıyaj ne yakıt rot bası rot kolu z rotlar hepsı bozuluo alt takım 10000 km de gıtckse 2000 de gıder bence ıyı dusun sen . zaten onde 17 arkada 20 deısıık olur
dememeden bilemeyiz. en kötü önlere takmam önlerde teneke arkalar 20 gezerimzeten 1 senedir teneke mod.
connectte yeteri kadar tork var zatenbence çok sıkıntı olmaz.. zaten performanslı bi kullanım yapılmayacaktır..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
valla ustad bilmiyorum bende öyle 2.el güzel bişe ararken karşıma cıktı bu jant. yoksa 17 saç aradığımdan filan değil yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)