maşallah güzel araba favorilerimden biridir kazasız belasız kullan
bide kendini bize tanıtırsan çok iyi olur
Qutlet otoparkkeşke ordaki karting pistinde çekebilsek fotolarımızı .. güzel kareler yakalanabilir
B18c specR swap eg
Hepinize teşekkür ederimm...Hep beraber kazasız belasızz...
Siteye üye olan Cihanın beyaz 106 GTI fotoları var carting pistinde...
Buraya yüklememiş olabilir ama....
Biraz daha basabilirsin aracı.. Tam olarak DUB style görünmesini istiyosan biraz daha basık olarak dolaşman lazım![]()
sürekli basık gitmeme gibi bir avantaın var bence hiç elleme.. eğer illaki öyle basık istiyorsan en basığa getir aracnı sonra hidroliğin vanası var onu kapat...
masallah allah kaza bela vermesın
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kanka araban çok güzel maşşallah nazar değmesinibizanın ftolarını ne zman koyuyon
![]()
Hepinize tek tek Teşekkür ederim...hep beraber kazasız belasız...
O konuda çok memnunum çünkü sürüş esnasında konforumda kayıp olmuyor...Spor amaçlı bir süspansiyon olmadığı için en alt konumda iken araç çok sekiyor...helezonları olmayan bi araç gibi...buda tehlike arz ediyor...Zaten aks mesafesi uzun olduğu sıkıntı...
araştırdığım konu park konumuda iken aracı dahada basmak...Yürürken gene konfor modundan vazgecemem...
Maşallahı var aracın ama başlığa bakınca 20" üstü falan jant var zannettim. Zira "Dub" argoda 20" ve sonrası için kullanılan bir kelime. Citroen uzun zamandır kullanıyor ama yeni C5'te gördüğümden beri bu süspansiyon sistemi hep hoşuma gitmiştir. Kazasız belasız.
teşekkür ederim...Hepimiz kazasız belasız binelim...
Süspansiyon sisteminde bende çok memnunum hem görüntü hem konfor sağlıyor...
Aracın bijon aralığına göre jant model seciminde fazla bi seceneğim yok...Bu jantı bile zor buldum diyebilirim...
ama şuan jantlarım satılık 20 inç düşünüyorum...Çamurluk müsait ama en az 19 inç e çıkıcam...Yaza doğru değişikliği düşünüyorum....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)