http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
Bu araci almayi dusunuyorum . Guvenilir midir ? Istanbul'dan gelicez elimiz bos donmek istemiyoruz.
Taniyan bilen eden var mi Nigdeliler Otoyu ?
Tesekkurler.
http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
Bu araci almayi dusunuyorum . Guvenilir midir ? Istanbul'dan gelicez elimiz bos donmek istemiyoruz.
Taniyan bilen eden var mi Nigdeliler Otoyu ?
Tesekkurler.
Bunlar büyük galerici kendi oto servisleri var herşeyi kendileri hallederler.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arabada tek parca boya var dedi . Gelsek orada nerede baktirabiliriz motor durumuna vs.
Birde 50k km de 1.20 sikinti cikarir mi bize vanosundan falan yoksa gidip 1.16i alicam 5600km de
Burada her sanayide kum gibi bmw ustası vardır. 56.000 km de araç sorun çıkarmaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu araba 52000 deymis , birde 116 var mersinde 5600km de onu almayi dusunuyorum ama yakiti dusunduruyo..
hangisinin yakıtını düşünüyorsun?? ikiside çok yakmaz bilgin olsun.
abi 1.20d dusuk kmde yok hic![]()
Ya 1.20 ile 1.16 nin yakiti iste dusunduruyor fazla yakar mi diye..
Siz olsaniz ne yapardiniz
1.20i de sunroof deri doseme angeleyes digital klima vs.vs full araba 2005 model 52000km de vergisi 1320tl 43000tl
1.16 da sadece angeleyes yok onun disinda dolu 2008 model 5600km de vergisi 1100 tl civari . Fiyati 23250euro ama pazarlik payi var
Becen 2003 felan e46 sedan bak. 1 serisi sanki bmwnin üvey evladı gibi..
valla
sen sadece a noktasından b noktasına gitmek için araç arıorsan 116i dah ii bir seçim çünkü 115 hp de tatminkar olur. Yok ben arada roll yaparım atraksyon severim yan vereyim gitsin dersen 120i daha uygundur.
Sadece 1 serisi düşünüyoruz diğer araçları eledik...
Valla 1.20 çok keyifli bir araba 1.18 kullandım ama 1.20i'ye bindim , gerçekten müthiş araba otomatik olmasına rağmen göbek falan döndük arabada 3 kişiArabada sadece koni yay vardı ..
vergi pek bişey oynamıyormuş, kilometresi de bi araca göre normal 120i daha uygun gibi görünüyor, gidip görmek kalmış geriye sanki![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Bu tip bir araç alırken en mantıklısı; özgörkeye götürüp 150 tl karşılığında incine cincine baktırmak. Hatasız şekilde araçta ne var söylerler.
Niğdeliler Oto. verdiği bilgiler doğrudur.
Tek parça boya var demişler zaten. İzmir'e geleceksen gaziemir'de (niğdeliler yanında) sanayi var. Benim orada bir ustam var. Direk gösterebilirz ona aracı.
Başk bir problem olursada yardımcı olmaya çalışırız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)