ankarada dıl kursu lazım bana, ancak ılerı derecede ıngılızce ıcın zaten ıngılızcem gayet ıyı ancak cok akıcı ve duzgun konusmak ıcın kurs arıyorum...yabancı hoca olursa cok daha ıyı olur...dokulun bıldıklerınızı...![]()
ankarada dıl kursu lazım bana, ancak ılerı derecede ıngılızce ıcın zaten ıngılızcem gayet ıyı ancak cok akıcı ve duzgun konusmak ıcın kurs arıyorum...yabancı hoca olursa cok daha ıyı olur...dokulun bıldıklerınızı...![]()
Wall Street iyi duymuştum Tünay.
Ya da Ümitköydesin, Amerikan Kültürle bir görüş.
Ben Amerikan Kültüre gitmiştim. Tavsiye ederim valla.
Benim gorusum yurt disina cikmadan yabancidilin gelismesi cok. 7-24 Ingilizce konusmak kursta konusmaktan cok farkli olcaktir.
amerikan kültür bu konuda cok iyi bence ben cinnahtakine gitmiştim toefl sertifikası icin yabancı hocalar hatta ogrenciler bile vardı gidip gorusun derim
Stock
wall street da.Upper Intermediate ın son demlerinde cıkmıstım d
oyle sınıfın falan yok disket ve cd ile pc basına gidip oturuyosun.telafuz babam telaffuz aksagamı tutturamassan pc kabul etmio flndelirte bilio next diip gecirtebilio
sonra 4 unite bitirdikten sonra (bende boleydi) rezervasyon yapıp 3-5 kisi hoca eslinde kontrol tarzı konusmaya dayalı sorular cvplar oyunlar oynatıo 1-1.5 saat kadar.
hep bole dwm ediodu
1881 - 193∞
Güzel ingilizce konuşmak istiyosan amerikan ingilizcesini unut derim.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
http://www.britishcouncil.org/tr/turkey-learning.htm
İngiliz konsolosluğuna bağlı bir kuruluş genel bütün hocaları yabancıydı ben gittiğimde Ankara da var bence bir bak Tünay işini göreceğine eminim![]()
Samsa
tünay ben ödtü nün kursuna gitmiştim ,,,hafta içi grubu özellikle baya iyiydi,,,her gün 2 saat konuşma dersi vardı ,,,heves edip uğraşanlar baya güzel sonuçlar aldılar ,,,,zamanın varsa olabilir 2. dönem kayıtlarına yetiş !!
ben 2. kurdan başladım 2 dönem devam ettim okul gibi günde 5 saat gidiyodum ,,,,yazın tatilde gayet akıcı konuşuyodum alman olsun ingiliz olsun rus olsun anlamadığımız olmadı![]()
tr de alacagin egitim de hep kagt ustu basarn olur konusma bi yere kadar ilerliyo konusmada gelisim icin yurt disina gitmelisin (amerika ingiltere v.s) bu arada ibt ye girdin mi hic
kızılayda bakanlıklarda 2 tane yan yana büyük kurs varda metroda felan reklamları oluyor adı aklıma gelmedi şu an
ayrıca dil dile değmeden dil öğrenilmez![]()
6 aydır wallstreet' e gidiyorum. alt yapım var demişisin. alt yapısı olmayan öğrenci için zor bi kurs ama alt yapın olduğu için faydasını görürsün bence. haftada 2 defa seviyene göre sohpet dersleri oluyor. sınavları ise yabancı hocalar eşliğinde. ortamı güzell gün içinde istediğin kadar oyalan. bilgisayardan multimedya derslerini yap, kitap çalışmalarını gene kursun içinde tamamla. içeride türkçe konuşmak yasak olduğu için bi zamandan sonra derdini ingilizce anlatmaya başlıyosun. seni konuşmaya zorlayan bi kurs.
görüşmeye gittiğinde beğenip yazılmak istersen COK İYİ PAZARLIK YAP. istediklerinde güzel rakamlar verebiliyorlar..
2 kur filan aman alma. en az 4-6. daha uyguna geliyor
Tc 106..
turk-ingiliz kultur dernegine gitmiştim, tavsiye ederim...
yeri bestekar sok. da...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)