Arkadaslar ben Mavi bilgisayardan logitech klavye seti almıstım ama bildiginiz uzere firma battı
sımdı benım setımde arızalandı naapsak ne etsek nereye versen bu urunu?
Arkadaslar ben Mavi bilgisayardan logitech klavye seti almıstım ama bildiginiz uzere firma battı
sımdı benım setımde arızalandı naapsak ne etsek nereye versen bu urunu?
KA Style
Aynen sadece son kullanıcıya veriyorlardı,ithalatçılığını yapmıyordu yani.
Çalıştım ordan biliyorum,çalışmaz olaydım gerçi![]()
mavi bazı ürünleri kendi getiriyordu. mavinin ithalatı ise garanti işi zor, değilse ithalatçısının yetkili servisine verebilirsin
hımm ithalatcısının bılgılerıne ulasalım o zaman![]()
KA Style
logosoft veya hızlısistem diyolar ne derece dogru bılgısı olan varmı acaba?
KA Style
Direkt Logitech'in TR ofisini ara bence hocam
LOGITECH EUROPE S.A., TURKEY LIAISON OFFICE
Merter Meridyen Is Merkezi
Ali Riza Gürcan Cad. Cirpici Yolu
No.1 Kat 3 Daire 310
Tozkoparan-Merter 34169
TR – ISTANBUL
Ücretsiz Teknik Destek Hattı
Calışma saatlerimiz:
Hafta içi 09:00 - 18:00
Tel 00800 44 882 5862
logitech i turkiyeye 1 firma getirmiyor yanılmıyorsam 3-4 tane firma var mersa,hızlısistem vs
kutusundan çıkan garanti belgesine gore firma ile direk irtibata geçeblirsin ayrıca garanti belgesini fatura yoksa kesinlikle istiyiceklerdir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
logitecj hızlı sistem die biliyorum ben.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
saol zafer faturam falan var elımde zaten bır konusalım pzartesı gunu ne cıkacak
KA Style
bu tarz firmaların garanti kağıdında sitesinde gözükmese bile büyükşehirlerde şubeleri gibi bilgisayarcılar oluyor eğer orda teknik servis varsa orası ilgileniyor yoksa ana merkeze yollanıyor
benimde başıma gelmişti böyle bir sorun laptop cortlamıştı garantiye vercektim telefonda bir adres verdiler tunus caddesinde 3. katta bir eviçeriye girdim laptop yuvası adamların teknik servisi orasıymış
valla çok üzüldüm bir dönem baya önceçok malzeme almıştım ordan çok uygundu ürünleri..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hiçbir sıkıntı olmaz , aldığın ürünün evrakları arasında garanti kağıdıda vardır distributor bilgilieride.
Bu kadar araştırmacı adamsın nasıl bakmadın onlara![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)