arkadaşlar niğdedeki yarışa kimler katılacaktır![]()
arkadaşlar niğdedeki yarışa kimler katılacaktır![]()
arkadasim bir konu aciyorsun messenger iletisi gibi,
yarisla ilgili bilgin varsa detay ver biraz, drag / offroad / ralli nedir icerigi, yaris nerede ne zaman yapilacak, ulusal mahalli nedir?
saygılar..
Experience is what you get when you don't get what you want.
arkadaşlar niğde mahalli drag yarışı 22.12.2006 yada 24.12.2006 bildiğim kadarıyla ilk defa düzenleniyor
Niğde-Aksaray-Konya-Adana Tuning Buluşmamız 24 Aralık 2006 Pazar Günü Saat 13:00 'da Organize Sanayi Bölgesinde Niğde'de Yapılacaktır.. Herkes Davetlidir..
Not:Yarış Ve Drift Gösterileri İçin Yasal İzin Alınmıştır.
alıntıdır
http://www.ajansspor.com/haber/161787
Konuyla ilgili haber
pist nasıl ?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
drift ve draf yazıyor acıklamalı haberde degısık bı organızasyon
izin alındıına gore legal...
Otomobil tutkunları Niğde'de buluşuyor..
Özel bir organizasyon firmasınca 24 Aralık'ta Niğde'deki Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenecek olan otodrift ve otodraf yarışları, otomobil sporları meraklılarını bir araya getirecek
bende oto drift ve draf yapmak ıstıyorum fıat bis ile katılabılmıyız acaba?
draf ne la draft mıkı nıgde nerde dıe soran arkadaslar da varhaydı otonıgdeye
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ister bis le katıl ister trabantla türkiye nin hangi bölgesinde olursa olsun yasal bir biçimde insanlar emek harcayıp güzel organizasyonlara imza atmak için uğraşıyorlarsa takdir etmek gerekir ,drag yerine yanlışlıkla draf yazılmış olması bir eğlence konusu haline dönüşmesin arkadaşlar
ya adamlar valilikten özel izin almışlar ne güzel fedarasyon takvimi dışında bir yarış umarım güzel olur.
Federasyondan izin alınmadan yasal bir yarış düzenlenemez !
Fedarasyon izini alınmadan yapılan hertip organizasyon İllegaldir !
İster valilikten izin al ister valinin ta kendisinden .....
ha diceksinizki adamlar yapış oluyo bende derimki olsun inşallah her önlem alınmış her şey hesaplanmıştır ve bi aksilik çıkmaz bizde taktir ederiz ....
Ancak bilinmesi gerekirki Federasyondan onay alınmadan yapılan organizasyonlarda lisans alınmadan yapılan show gösteri veya yarışlarda doğan aksiliklerde olan tüm kazalar vb. aksilikler o an için yarışan kişinin Sorumluluğundadır. yani drift yaparken arabanız kopar ve seyircinin üzerine giderse Allah korusun bu durumdan birileri zarar görürse başınız çok ciddi şekilde belaya girer ....
Ben hertürlü önlemin alındığı bi yarış olmasını ve kimsenin başına aksilik veya kazanın gelmemesini diliyorum ....
ankaradan 330kilometre,
zor giderim ben oraya![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)