Bugun sanayide gördüm ve cok üzüldüm..Böyle özel arabalara ne diye tüp takarlar anlamıs degilim..
![]()
Bugun sanayide gördüm ve cok üzüldüm..Böyle özel arabalara ne diye tüp takarlar anlamıs degilim..
![]()
Cok zeki insanmis.. Tebrik ederim..
bahsettiğiniz 98 model 1.6 bir araba tamam hızlı ve modifiyeye yatkın olabilir ama benzin fiyatı 3.65 TL bunuda unutmamak lazım...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
özel bir araba... türkiyede 1 2 tane yok yüzlerce var s2000 falan desen yada type-r tamam anlıcam. millet jiplere ona buna takıyo jaguara takıo bunamı takmıcak![]()
Bu tr deki tek örnek değil.Resimleri bozulan hafıza kartımdan kurtarabilirsem size bir örnek daha yollarım.Dedemdeki vti dada lpg vardıarabanın beynini bozmuş lpg.aracı bana verdiğinde ilk işim lpg yi söktürmek ve çıkma beyin almak oldu.Ayrıca bu sanırım sıralı lpg benim dedemin yaptığı eski sistemdi
![]()
arabaadamin oldugu icin kendi keyfi bilir ister tup takar ister gaz yagi ile yurutmeye calisir. isin diger bir yonu kac yasinda araba benzin 3.7 sınırında
VTI nin nesi ozel yaw.
Ayrica alternatif yakit varken benzine 2kati fazla para vermekte bana gereksiz geliyor.
Hani 50.000 lik spor araba olurda LPG taktırırda kınarız.
19-20.000TL 97 VTİ'a taktırana birşey denmemeli bence benzin dayanmış 5 liraya.
Benim olsa uzun vadeli kullanmayı düşünsem bende taktırırım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)