arkadaşlar allah izin verirse pazartesi yada salı izmirden bir integra alacam.baskı balatasının değişmesi gerekiyor arabanın.bana işçilikte kazık yemeyeceğim iyi bir usta lazım.adresi telefonu ile birlikte yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar allah izin verirse pazartesi yada salı izmirden bir integra alacam.baskı balatasının değişmesi gerekiyor arabanın.bana işçilikte kazık yemeyeceğim iyi bir usta lazım.adresi telefonu ile birlikte yazarsanız sevinirim.
erford yada ikiler hondaya goturebılırsın tanıdıgımızdır![]()
www.honda-tech.com
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
sadece balata değişimi ise erforda gidebilirsin. Erdem hepsini yapar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3. sanayi de Erford a gidebilirsin, 2004 ten beri Honda larımı ve çopu arkadaşlarımın Honda larının tüm işlerini Erdem abi halletti sağolsun, fiyat ta da abartmaz gayet uygundur
Erdem abi nin cep: 0532 587 19 88
3.sanayi stiesi Auto Garage kemal ve kudret usta
telini bilmiyorum
www.egeturbo.com
Turbo asker
3.sanayi ikiler honda yada 2.sanayı JDM HONDA mesut abı
baskı balatayı degıstırmek ıcınde 2.sanayı Öncü oto
aracı daha önce 3.sanayide ikiler hondaya göstermişler sadece baskı balatası kötü demiş.diğer herşeyi sorunsuz faal çalışıyormuş.450 tl istemiş baskı balatayı değişmek için.
birde ucuza LPG taktıracağım biryer lazım.bunun içinde bikaç adres verirseniz sevinirim
3. sanayide yaptırırsan atikerin bi merkezi var orada taktırırsın.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bence lpgyi kendi şehrinde taktır daha sonra bi sorun çıkarsa ***** mesafeyi düşün.kendi ikamet ettiğin bi şehir olursa her sorunda götürür yaptırırsın
erford honda servisimi?? benımde garanti bitti bidaha ya ikilere yada önerilen baska biyere gıdıcem
ıkıler honda serwisi hondayı yemiş btrmiş sıçmış adamlar cok ııler apo ve yunus usta cok temıs ıs yapıolar kesınlıkle şiddetle tavsıye edıorm .erford erdem abıde cok ıı işçiliide temıs fyat olarak dusunuosan uygun olsun dıosan 2. sanayıde öncü oto ahmet var cok hesaplı yapar tercıh senın ...
rutin bakımlarını yaptırmak gibi bir işin olsaydı farketmez diycektim...ama mesele hiç bilmediğin ve tanımadığın bir araba alıp onu uzun yola çıkarma meselesi ise o zaman adres ikiler honda apo ustalar olmalı...hem arabayıda biliyorlarmış bu sizin için bence bir avantaj olur.....5000 liraya alacağınız integrada başka problemlerlede karşılaşmanız olası... integra konusunda iddialıdır İKİLER HONDA.....
Bence aracı ve sahibini bilemeyecek bir servise, tamirciye, anlayana götürün. Böylece servisin, tamircinin araç sahibi ile ilişiği kalmaz ve katakulle oranını azaltırsınız
3-4 yere birden götürün. Emin olun bugün 150-200 tl verip kontrol ettirdiğiniz aracınız, eğer kontrol ettirmeden, memleketinize götürdüğünüzde 3000-4000TL sorun çıkardığında vay başıma demeyin.
Paraya acımayın, her kontrol edene 50 TL verseniz, 3 kişiye kontrol ettirseniz; ortaya 150 TL gibi bir rakam çıkar. 20TL'de benzin alsanız 170TL.
Yarın öbür gün sıkıntı çekmeyin. Bence aracı ve sahibini bilemeyecek bir servise götürmeniz hem sizin için, hem karşı tarafla daha sonra oluşabilecek sıkıntıların önüne geçer. Bunlar benim tercihlerim yalnızca siz zarar görmeyesiniz diye aktardım bilgilerimi.
İyi günler.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)