User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Sahibinden Get ile satiş yardim

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sahibinden Get ile satiş yardim

Sahibindenden bi ürün satmak istiyorum ama alici get olursa alirim dedi merak ettim bu get ile satiş nasil oluyor satiş yapan bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi?

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gittigidiyor ile aynı. Sen GeT açarsın, adam satın alır, sen malı yollarsın, adam onay verir, sonrasında senin ilan açtığın paradan %10 kesilip sana paran verilir. 100 liralık ilan açarsan eline 90 lira geçer.

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki kargo ulaşinca benim havuzdan param bana hemen geliyor mu ? yoksa siteden alan kişi onay mi verecek sitede kargo bilgilerini falan istiyorda?

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ek olarak alan kişi onay vermezse sistemle irtibata geçip paranı alabiliyorsun yinede. Adamdan para zaten çıkmış oluyor işlemler başlatıldığında. Para öncelikle sahibindene ait havuz hesaba geçiyor. Adam eline ulaştığında onay veriyor ya da geri gönderiyor. Geri gönderirse parasını geri alıyor göndermezse para senin hesabına aktarılıyor. Sattığın ürün elektronikse herhangi bir sebepten dolay geri gönderme ihtimaline karşı ancak kargo görevlisinin yanında zabıt tutturursa geri alıcağına dair şart koş. Bunun dışında beğenmezse kargo parası kaçar en fazla. Ben defalarca bişeyler gönderdim aldım bu ve buna sistemlerle. Gayet başarılı çalışıyor.

Edit: Ben yazıyordum o arada sende yazmışsın. Gönderdiğinde Kargo bilgisi giriyorsun evet. Alıcı onay verdikten sonraki sitede belirttiği süre içinde para hesabına yatıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ek olarak alan kişi onay vermezse sistemle irtibata geçip paranı alabiliyorsun yinede. Adamdan para zaten çıkmış oluyor işlemler başlatıldığında. Para öncelikle sahibindene ait havuz hesaba geçiyor. Adam eline ulaştığında onay veriyor ya da geri gönderiyor. Geri gönderirse parasını geri alıyor göndermezse para senin hesabına aktarılıyor. Sattığın ürün elektronikse herhangi bir sebepten dolay geri gönderme ihtimaline karşı ancak kargo görevlisinin yanında zabıt tutturursa geri alıcağına dair şart koş. Bunun dışında beğenmezse kargo parası kaçar en fazla. Ben defalarca bişeyler gönderdim aldım bu ve buna sistemlerle. Gayet başarılı çalışıyor.

Edit: Ben yazıyordum o arada sende yazmışsın. Gönderdiğinde Kargo bilgisi giriyorsun evet. Alıcı onay verdikten sonraki sitede belirttiği süre içinde para hesabına yatıyor.
    Ürün elektronik evet fotoğraf makinasi peki bu Zabit işini nasil yaptiracam onu kargoya verirken mi not düştürmem gerekiyor.

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adama ürün elektronik olduğundan kargo sırasında oluşan bir hasardan vs. ürüne birşey olursa o kargo görevlisi yanında durumu bildirip zabıt tutturmasını ve ancak o şekilde geri alabileceğini söyle. Olduda alan kişi kargoyu teslim aldı 2 saat sonra düşürdü ekranı kırdı sana başka bir kargoyla geri gönderdi. Kargoda böyle gelmişti geri gönderdim diye bahane uyduramaz. Yani zabıt tutma işlemini o yapıcak. Yani kontrolü kargo görevlisi yanında yapsın iade edicek olursa ancak öyle kabul ediceğini belirt. Eğer iade ederse tabi

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bi update çekeyim,

GET ile telefonu satıyorum da bi aksilik olmaz ise, kargo görevlisi yanında tutulan zabtı kabul ederim gibisinden mi şart koşuyoruz, bir de mesela bugün get ile aldı, 3 gün sonunda sistem otm. olarak hesabıma aktarıyor mu parayı onay vermese ve malı yollamasa da?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)