beyler kısa ve öz 306 gti hakkında bilgisi olan, kullanan arkadaşlardan genel anlamda bilgi almak istiyorum. Şimdiden tşkler.
beyler kısa ve öz 306 gti hakkında bilgisi olan, kullanan arkadaşlardan genel anlamda bilgi almak istiyorum. Şimdiden tşkler.
kim 306 sorsa direk Erel'e yonlendiriliyor![]()
![]()
-ER- nickli uyeye ozel mesaj atarak istedigini ogrenebilirsin diyeyim ben de bari![]()
bir insanda iki tane 306 gti olunca 306 hakkında ihtisas yapmıştır diye düşünüyorumforumda da peugeot hakkında yazdıklarınıda okuyunca
erele sordum ama burayada yazayım.306 larda polen filtresi nerdedir? bilen var mı? kaloriferi açtığımız zamanki kokudan kurtulmak istiyoruz artık![]()
İlgi ister ilgisiz kalırsa arıza çıkartır
Yol tutuiundan son derece memnunum ORJ amörtisörlü hali ve KONi li halindende
Frenleri kulaktan dolma ''306 durmaz'' lafı yalandır çokta başarılı fren sistemi
Yakıt konusu bakımlı ise aracın 300 lerde yakıyorsun İstanbul içinde ben full depo ile 720 km yaptım.
KOltukları komforu sınıfında bence çok başarılı Yıl olarak bakın
arka koltuk diz mesafesi çok rahattır bagaj hacmi son derece geniştir.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Senin gibi bu konudan muzdarip olan arkadaşlar için kalorifer temizleme köpükleri var onlar işini görecektir. Polen filtresini değiştirmek eski araçlarda çoğu zaman işe yaramıyor. Kalorifer sisteminde ve klima evapor.'da oluşan mantar ve koku polen filtresi değişse dahi kalıcı olabiliyor. Ayrıntılı bilgi için : http://www.hepsiburada.com/productDe...ctid=otm090296
Hayır öyle birşeyi yok bildiğimiz üstten çift egzantrikli bir motoru var
Bi değişik olarak iticileri hidro bilmemnetam adını hatırlamıyorum kendilerini ayarlıyorlar.
Bunun dışında bi değişiklik yok
Motorda bence iyi sıkıntı çıkartmıyor çok şükür
Verim olarak biraz kısır bir motor sadece
Modifikasyonlara cevabı anlamında dedim yani 106 ile kıyaslayanlar oluyo 106 gibi cevap vermiyor o anlamda söylüyorum
aslında 175 e doğru çıkar ama 180 e geleceğini pek zannetmiyorum.
Gerçi bunu ilerliyen zamanlarda göreceğiz
Yeni aldığım aracım full orjinalonu tamamı ile birebir parçalarla yapacağım
Bu arada egsoz manifoltu var TR de görmedim ama var bir kaç markanın
Pek kullanan yok zaten 400 hp lik bir 306 var o bile orj manifoltu ile ki zaten verimli güzel bir headers ı var aracın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)