Avkolik.com a actıgım konuyu direk kopyalıyorum
Sevgili abilerim , kardeşlerim , av dostları
2 aydır işlerim nedeni ile ava gidemiyordum ***** bazılarınız biliyorlar.
Nihayet işlerimi toparladım ve cumartesi günü akşamından ekibimiz ile anlaştık pazar sabahtan buluşup avlaga gecicektik ve kahaltıdan sonra avımıza bismillah diyip başlıcaktık
Cumartesi akşamından hava lodosa dönmüştü bile hafifde yagmur çiseliyordu bir an eyvah yinemi saganaklar geliyor yoksa diye içimden gecirdim sürekli gece uykumu bozup havaya bakıyordum![]()
neyseki hava saat 4 gibi açmaya başlamıştı
5.30 da ikiz kardeşim le birlikte kalktık zaten geceden toparlamıştık eşyalarımızı hazırlanmamız kısa sürdü birde bu günün şerefine kahvaltı bizdendi hemen işe koyulup kahvaltılıgı hazırladım
bu sırada kardeşim de tüfekleri ve fişekleri hazırlıyordu
saat 6.10 gibi evden çıkabildik 6.30 da ekibin yarısı buluştuk avlaga gectik saat 7.30 da avlaktaydık hemen kahvaltı düzenegini kurdum cünkü cok acıkmıştık![]()
ekibin geri kalan yarısıda bizden 15 dakika sonra avlaga geldi ekip tamamdı artık saat tam 8 de avımıza bismillah diyip başladık
Herkesin dedigi birşey vardı kuş az deniyordu gerçekten de kuş azdı bu haftaki avımızda bir ilk oldu bizi için çünkü 5 te 5 yapmıştık ekib olarak bu yüzden herkesin yüzü gülüyordu
en önemlisi varki o unutulmaz 5 nci kalkan çulluk çok ters kalkmıştı ve toplam 6 fişek atılmasına ragmen çulluk inmemişti ama kardeşim ben eminim o kuş saçma aldı diyordu cok net attım cünkü diyordu ve yukarıya dogru kuşun gittigi yöne cıktık
yaklaşık 400 metre kadar sonra köpekler koku almaya başladılar ekip cok dikkatliydi kuşun kalktıgı anda kaçma ihtimali yoktu
ve bir anda arkamız dönükken hemen 30 metre ötede kuş cok sesli bir şekilde parparparparkalktı hemen arkamızı dönmekle beraber 3 fişek atıldı ve kuş sırttaydı
bu ekibin ısrarı ve yaralı bırakılmayan kuş bütün ekibe enerji vermişti
ordan sonra ekib ayrıldı farklı yerlere dagılıp 1.5 saat sonra arabanın orda buluştuk başka kuş yoktu kimse rastlamamıştı
ve kısmetimiz bukadar mış diyip avı bıraktık çok zevkli ve bir okadar da adrenalini bol av olmuştu
günün yorgunlugunu iyi bir uyku ile giderdik
Herkese rastgele
iyi seyirler
Avlaga giderken dogadan bir kaç görüntü
Kahvaltı yı hazırlamak gene bana düştü
Yeme sırası bende
Zeyna da haklı olarak payını istiyor
![]()