fikirlerinizi alabilirmiyim.yardım edermisin notebook almak istiyorum..
fikirlerinizi alabilirmiyim.yardım edermisin notebook almak istiyorum..
Pek bişey öneremem de şunu söyleyebilirim,
Desktop bişey almayı bi kez daha düşünebilirsinaynı paralara çok daha farklı şeyler toplayabiliyosun çünkü. mesela ben 3-4 ay kadar önce yeni bi sistem topladım. birebir özellikleri aynı olan bi lap top ın fiyatı benim harcadığımın abartısız 2 katı şu anda
yani işadamı falansan ya da sürekli gezen ve yanında bilgisayara ihtiyacı olan biriysen tabiki lap top tek çözüm. ama normal kullanım için desktop çok daha avantajlı.
notebook u istedigin gibi geliştiremıyosun bı parçası bozuldugunda çok pahalıya mal oluyor kullanıcı hatası ise daha kotu ufak bı ornek arkadaşın notebookunun anakartı yandı 6 aylık makına kullanıcı hatası elektrık yuzunden 872$+kdw
dell 9300 kullanıyorum otomobıl tasarımcısıyım yeterlı ve yeterı kadar program calıstırıyorum 3d 2gb ram 256 bıt ekran kartı 2.30 mhz sonoma ıslemcı falan fılan gıder bole tavsıyem bole bısıı
302 Maderiaschwarzmetalic E36 ///M3 Cabriolet
Ne kadarlık bişey bakıyorsun?
2000$ civarı birşey bakıyorsan toshiba A100-912 yi öneririm..
Ben menunum şahsen.
core 2 duo,2.16ghz,1024 ram,120gb hd,ge force 256mb ekran kartı vs vs..
demin arkada$ıma hp pavilon a9087 gibi bir model aldık.. Hemen hemen emreninkine yakın özelliklere sahip ama kasa olarak çok $ık bir makina ..
Ben toshiba A30-303 kullanıyorum. Çok memnunum . Ağustos 2004ten beri hergün en az 10 saat çalı$ıyor ve bugüne kadar fazla tozlanmadan ötürü ısınması dı$ında en ufak bir problem ya$atmadı . O da 20dk içinnde halledilebilen bir olay . Toshiba ları kesinlikle tavsiye ederim ..
bende asus A6000 kullanıorum 1 senedir görkemin makina gibi benımkide sürekli çalışır durumda.
"Wagen"thusiast
asus tavsiye ederim toshiba notebookum var hiç memnun değilim gerçi bu iş kombinasyonla alakalı da garantisi bitti ana kartı yandı bi sürü masraf bi şekilde ayarladık falan alıcak olsam bilgisayar parçası üreten asus u tercih ederdim
Asus M6-WR kullanıcısıyım, gayet yeterli ve dayanıklı. 1 ay açık bırakıyorum banamısın demiyor.
Hp , Dell gibi markaları öneririm paran warsa kesinllikle sony vaio
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kardeşim toshiba ve paran varsa qosmio.Amcam aldı bence en güzel laptop şu an pazarda bulunan!!!
bende sunu sorucam ya BİMEKS magazasında ACER'in bi laptopu war TV kartlı falan ben iki işimi birden görsün diye onu almak istiorum modelini falan bilmiorum ama 999$+K.D.V onun hakkında bilgi sahibi olan veya daha önce ACER kulllanmış olan var mı aramızda??
arkadasim tamire yollamadan once kurcaladik biraz asus'u kesinlike icerisi cok kaliteli![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
çoğu kişi marka die sony dell hp gibi ürüneleri seçio ama tshba ve asus bu işte çok ilerdeler
"Wagen"thusiast
valla hp pavilon 9087 yi görünce fikirlerim deği$meye ba$ladı .. Tasarım , ekran ve özellikleriyle gerçekten çok ideal bir bilgisayar .
A100-912 de parmak izi okuyucuda var sölemeyi unutmusum..
Packardbell de fena değildir fazla oyun falan kasmam diyorsan onuda düşünebilirsin.Fiyatlarıda uygundur.
bizim şirketde toshiba a30-151 war memnun değiliz acıkcası
6 kere farklı seebeplerden arıza yaptı her birinin yapımı 1 ay bekLedik . Toshiba alma demem ama toshiba nın a30-151 maknesı sakın almabazı tanıdıklarda da war aynı model kendılıgınden kapanma yapıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)