Sahip oldugumuz ilk aracları buradan paylaşalım.
434243 x 98579 ebatında resm koymassak sevinirm
1.3 accent ls.
motosiklet alıcakken babamında yardımıyla aldığım ilk göz ağrım.donanımı direksiyon gaz frenden baska birsey olmayan BAZlamam
Sahip oldugumuz ilk aracları buradan paylaşalım.
434243 x 98579 ebatında resm koymassak sevinirm
1.3 accent ls.
motosiklet alıcakken babamında yardımıyla aldığım ilk göz ağrım.donanımı direksiyon gaz frenden baska birsey olmayan BAZlamam
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
JAWA 350 style...
350cc
2 stroke
donanımlar:
standart klima
otomatik sağa dönen direksiyon
ayak debriyajı
Bnmde ilk göz ağrım budur Jawam bütün yaz çalışıp çabalayıp para biriktirdim 650 tl wererekten abinin birinden aldım plaka adanaya kayıtlı ruhsat sahibi ölmüş 98 model 98 den beri vize nedir bilmeyen bi motordu kendilerihatta aldığımda da ön takımı kayıktı 50 60 kilo sağa çekiyodu motor
tabi ilk anın heycanıyla farkedemedim onu ağır motor dedim geçtim ama acı gerçeği motorcu arkadaş söyleyince yıkıldım ama walla çok sewerek aldım kendisini ama büyük hayal kırıklığına uğradım motor değilmiş kendileri sonradan öğrendim koltuğun altında herdaim 10 tane buji her köşe başında buji yakar ama düzgün ayarla kısa lı Gti gibi gidiodu son sürat yoktu ama ara hızlanmalar fenaydı her viteste önüne yerden keserdi nitekim fakat kullanılcak motor deil haftasonu keyf motoru hatta bazen iyi bir şaka makinesi kendileri lambalarda apachi 206 cılar borbetli şahinler (sözüm meclisten dışarı) dönüp bakardı tabi beyaz beyaz dumanlar bilmeyen bak ya amma yağ yakıo faln derdi
ama lamba sarı yanar yanmaz bu eğri düdük bi dikerdi önünü ki 138 kilo olmama rağmen zor indirirdim önünü
ön takım eğri ya ondan 2 3 derken diğer lambaya warır dururdum bi bakardım biraz önce kıs kıs gülüp bakanlar camlarını kapatmış başka yöne bakıolar çok eğlenceliydi ya ne günlerdi neyseki sattım onu ufak bi zararla 550 ye şimdi doğru yolu buldum MZ aldım çok şükür bundan bi şikayetim yok hatta isteyenede satabilrim
![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
1988 model
Doğan
![]()
17 yaşımda "pert" deyimi ile tanıştığım aracım, çalıştığım paralarımla aldığım ilk göz ağrım
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
1987 irmscher opel manta.. sağlam halinin fotoları yok bilgisayarda ne yazık ki babamdan gizli almıştım 2002de.. çok binemedim çok da bakamadım
.. şimdi pilot nickli üyede ve toplanıyo en kısa zamanda inşallah yollarda olucak tekrar ama özgür biraz fazla titiz olduğu için zaman uzuyo
.. sıfır göğüs falan geldi arabaya almanyadan o kadar titiz
![]()
93 yada 94 model broadway. ORtaklarım ile şirkete almıştık ama en çok ben kullandım ırzına geçtim.Sonrasında kendime ait ilk aracım 2004 206 quicksilver.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Mercedes 190 vardı. Fotoğraflarını çekemedim.
Aslında babamındı ama yurtdışında olduğu için ben devamlı tecavüz ediyodum![]()
94 model babadan kalma r9 spring![]()
accayip temiz bakmıştı baba.Canını okumuştum arabanın , yapmadığım atraksiyon kalmamıştı.
Ömrü boyunca teklemeyen araba bende teklemeye başlamıştı![]()
Mitsubishi Canter fe659e 1998 model.İlk araba kullanmayı bunla öğrendim ilk göz ağrım
Ama 1 resim bile yok![]()
34 DSS 99 Kırmızı 94 Model Corsa Gsi ilk arabamdıama o yıllarda dijital fotoğraf makinası veya foto çeken cep telefonu yoktu tarayıp koyarım resimlerini
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)