User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Astra GTC 1.6 Hakkinda

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Astra GTC 1.6 Hakkinda

http://www.sahibinden.com/kazasiz_20...XQQdisplayitem

Bu motora LPG uygulamasi yapan var mi aramizda? Takas teklifi olarak geldi de, eger alirsam LPG uygulamasi yaparak binmeyi dusunuyorum ama bu motorlar hakkinda hic bilgim yok, basima bela acar mi?

Opel'in bu modeli nasildir? Ic mekanda ileride tikirti vs. duyar miyim? 18'lik jantlarla ve yaylariyla kullanirim alirsam. Donanim olarak eksik midir? Benim gozume carpan sunroof ve IDS+ sistemi yok sanirim. Opsiyon olarak sadece Mercekli farlar alinmis.

Kisaca, tavsiye eder misiniz?

Ayrica bu aracin ederi nedir?

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tanıdığım biri yaptırdı.
    mutlu mesut bikaç yıldır kullanıyor. sorun yok benim bilidğim hiç dile getirmedi.
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

brqcors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vites degisimlerindeki sarsılmalar oldukca rahatsz edici bence bu araclarda.ama görüntü olarak guzel duruo gtc'ler.bildigim kadarıyla da az yakan bi arac deil.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emreye sor bence OPC Emreye
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brqcors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vites degisimlerindeki sarsılmalar oldukca rahatsz edici bence bu araclarda.ama görüntü olarak guzel duruo gtc'ler.bildigim kadarıyla da az yakan bi arac deil.
    Manuel'de de mi oyle?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Easytronicler öyle sarsıntılı vites geçiriyor
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Easytronicler öyle sarsıntılı vites geçiriyor
    otomatik alacaksam tam otomatik olur zaten onlarla isim olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik alacaksam tam otomatik olur zaten onlarla isim olmaz
    Fazla gereksiz bir şanzuman biçimi. Bence GTC nin şekli güzel, tüp taktırırsan da az yakar heralde ya, hiç değilse GT den az yakacaktır. Şekli falanda hoş, simit LPG ile tamamdır

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 5 kapılısı vardı 1.6 motordan performans bekleme öncelikle bunu söyliyebilirim plastik sesleri gelebilir kapıdan, ön göğüsten, arka pandizottan vs. yakıt tüketimi basmassan en az 250-260bin civarı yakar orj jantlarla. ben bi ara 18' jantla kullanıyordum aracımı ve açıkca söyliyim hiç konfor falan kalmamıştı araçta + yakıt tüketimini inanılmaz şekilde etkiliyordu 300-350binden aşağı katiyen yakmıyor ve aracın kalkışları tamamen ölüydü bayırda özellikle eziyetti bana. Motor zaten kasayı zor taşıyor. bence sonuç olarak alınası bir araç değil bunu belirtmek isterim görünüşüne aldanma derim. Takıldığın bir nokta olursa yardımcı olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 5 kapılısı vardı 1.6 motordan performans bekleme öncelikle bunu söyliyebilirim plastik sesleri gelebilir kapıdan, ön göğüsten, arka pandizottan vs. yakıt tüketimi basmassan en az 250-260bin civarı yakar orj jantlarla. ben bi ara 18' jantla kullanıyordum aracımı ve açıkca söyliyim hiç konfor falan kalmamıştı araçta + yakıt tüketimini inanılmaz şekilde etkiliyordu 300-350binden aşağı katiyen yakmıyor ve aracın kalkışları tamamen ölüydü bayırda özellikle eziyetti bana. Motor zaten kasayı zor taşıyor. bence sonuç olarak alınası bir araç değil bunu belirtmek isterim görünüşüne aldanma derim. Takıldığın bir nokta olursa yardımcı olurum
    Tesekkur ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ERDinc77 nickli uye nin 1.6 gtc si vardı ve yay ve 18" jantlarla kullanıyordu. lpg taktımadı sanırım ama işte onun dışındaki bütün detaylı bilgileri kendisinden alabilirsin. ama z16xel yada x16xel vs. bu motorlarda yıllardır lpg kullanılıyor ve lpg zaten normalde de sorun çıkarmaz ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ERDinc77 nickli uye nin 1.6 gtc si vardı ve yay ve 18" jantlarla kullanıyordu. lpg taktımadı sanırım ama işte onun dışındaki bütün detaylı bilgileri kendisinden alabilirsin. ama z16xel yada x16xel vs. bu motorlarda yıllardır lpg kullanılıyor ve lpg zaten normalde de sorun çıkarmaz ki
    daha once uygulanmis ornegini bilmedigimden sordum, belki bu motora gitmiyordur

ben pm atayim arkadasa, tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LPG sistemi ile sorunsuz binilir. Olay zaten motorun çalışmasının sorunsuz olması motor 4*4 lük çalışıyor ise işini bilen bi yerde yapılmış LPG dönüşümü ile sorunsuz binilir. Performansını kötülüyorsunuzda ne bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum sonuçta 1600cc 1300kg araba çekmiyor olayı falanda yok hangi 1600cc normal bi araba rampada yavaşlamıyor ki?

Civic 1.4, corsa 1.4 ün performansı iyi oluyorda aynı performansı GTC 1.6 verince eşek oluyor onu anlamıyorum

Konsol kalite olarak falan sınıfında en iyilerinden sadece golf daha iyi diyebilirim. Ben bindiklerimde tıkırtı duymadım hiç orjinalinden süspansiyonuda biraz sert ama sürüşü keyifli bi araba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    LPG sistemi ile sorunsuz binilir. Olay zaten motorun çalışmasının sorunsuz olması motor 4*4 lük çalışıyor ise işini bilen bi yerde yapılmış LPG dönüşümü ile sorunsuz binilir. Performansını kötülüyorsunuzda ne bekliyorsunuz ben onu anlamıyorum sonuçta 1600cc 1300kg araba çekmiyor olayı falanda yok hangi 1600cc normal bi araba rampada yavaşlamıyor ki?

Civic 1.4, corsa 1.4 ün performansı iyi oluyorda aynı performansı GTC 1.6 verince eşek oluyor onu anlamıyorum

Konsol kalite olarak falan sınıfında en iyilerinden sadece golf daha iyi diyebilirim. Ben bindiklerimde tıkırtı duymadım hiç orjinalinden süspansiyonuda biraz sert ama sürüşü keyifli bi araba.
    Tesekkur ederim. Performans beklentim yoktu zaten, bu motorda LPG'yle kotu tecrubeler de yoksa dusunulebilir. Bir kullanmam lazim ama sorun olacagini sanmiyorum. Normal kullanimda 20 kurus yani 10 litre lpg yaksa yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg fiyatı degişiyor illere gore ankara nın içinde bile degişiyor. ama litre uzerinden gidersem 10 km de 1 lt yani 100 km de 10 litrenin üstüne pek çıkmazsınız.

edit: şehir içi değeridir. şehir dışında 8.5 u rahat gorursunuz. hele ki motor kompresyonunu kullanmaya alışırsanız yol bilgisayarında 0.0 yaktıgını gormek kadar guzel birşey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkur ederim. Performans beklentim yoktu zaten, bu motorda LPG'yle kotu tecrubeler de yoksa dusunulebilir. Bir kullanmam lazim ama sorun olacagini sanmiyorum. Normal kullanimda 20 kurus yani 10 litre lpg yaksa yeter.
    Sık sık hız sabitleyiciyi kullanırsan çok rahat yakalarsın hedeflediğin tüketimi,

Zafira kullandım bir süre ecotec 1.6 motorluydu tabiri caizse davar gibi kullanmama rağmen 10lt civarı yakıyordu şehir içi normal kullanımda 8.5-9lt arasına rahat düşüyordu. Zafira daha ağır ve ecotec motor twinporta göre daha fazla yakıt tüketiyor. Uçuk bir tüketim olmaz kesinlikle.

mertk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarık arkadasım 3 senedır kullanıyor cok cok memnun. plastıgı cok guzel hıc ses duymadım 1 ay gıbıde bende kalmıstı arac gayet ıyıydı yanı performanısda fena degıl eskı aracım coupe ye gore cok az yakıyordu bı depoyla 630km gıttıgını soluyor koltukları bıraz sert uzun yolculukta bel agrısı yapıyor

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    frenleri pek iyi tutmaz çok sert basınca arıza ışığı yakar
    motor arıza ışığı hep yanar arada kafasına göre söner
    içerden gelen sesler müzik açınca duyulmuyo gerçi ama hoparlörleride çabuk cortluyo
    plastik malzemelerin kalitesizliği zaten çileden çıkarıyo

bunlar kardeşimin arabasından aklımda kalanlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emp:) Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sık sık hız sabitleyiciyi kullanırsan çok rahat yakalarsın hedeflediğin tüketimi,

Zafira kullandım bir süre ecotec 1.6 motorluydu tabiri caizse davar gibi kullanmama rağmen 10lt civarı yakıyordu şehir içi normal kullanımda 8.5-9lt arasına rahat düşüyordu. Zafira daha ağır ve ecotec motor twinporta göre daha fazla yakıt tüketiyor. Uçuk bir tüketim olmaz kesinlikle.
    tesekkurler

Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarık arkadasım 3 senedır kullanıyor cok cok memnun. plastıgı cok guzel hıc ses duymadım 1 ay gıbıde bende kalmıstı arac gayet ıyıydı yanı performanısda fena degıl eskı aracım coupe ye gore cok az yakıyordu bı depoyla 630km gıttıgını soluyor koltukları bıraz sert uzun yolculukta bel agrısı yapıyor
    uzun yol yapmadigim icin sorun olmaz, tesekkur ederim

Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    frenleri pek iyi tutmaz çok sert basınca arıza ışığı yakar
    motor arıza ışığı hep yanar arada kafasına göre söner
    içerden gelen sesler müzik açınca duyulmuyo gerçi ama hoparlörleride çabuk cortluyo
    plastik malzemelerin kalitesizliği zaten çileden çıkarıyo

bunlar kardeşimin arabasından aklımda kalanlar
    naptin sen yahu arada hatali uretim piyangosu kardesine cikmis olmasin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)