RacingBike şuana kadar izliceniz en tehlikeli kullanım şekli..
motorun parçası olmuş..gözümü ayırmadan izlinilcek..birşey
youtube den
Ghost Rider Aint This Good !! yazıp aratınız.
RacingBike şuana kadar izliceniz en tehlikeli kullanım şekli..
motorun parçası olmuş..gözümü ayırmadan izlinilcek..birşey
youtube den
Ghost Rider Aint This Good !! yazıp aratınız.
Manyak denir bu adama sadece
http://www.youtube.com/user/spadastu.../3/CFnYKg40RiU buda felaket kaza anı.
Gidişi başarılı fakat hayattan pek bir beklentisi olmadığı gibi diğer sürücüleri de zor durumda bırakması pek akıllıca değil.
psikopat manyak ya
ama kaza anı feci yasıyormu acaba..
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
2.linkdeki kaza anı.çarpışma anında adam ketçam oluyor videoyu kesmişler.fakat.kırmızıyı görüyosun gene..
üsteki video.kaza anı die bişey yok.2.linkdekine yorum siz yapın..hangisi hak etti ölümü.
herşeye ragmen zevki başka.yaza düşünüyorum 3. 4.ay arası 600rr
ghost rider bildiğim kadarı ile video çekip dvd sini satıyor. diğer videoları var daha heyecan verici. izleyen arkadaşlar hatırlar. karşı karşıya geçen iki tırın arasından yüksek süratle geçiyordu. çok gerilmiştimbirde bu adamın turbolu hayabusası vardı galiba
kimliğini bilen yok kimse tanımıyor... ve oldukça çakması var
edit: 2.video bence ghost rider değil, ghost rider siyah giyiniyor bence bukadarda acemi kaza yapmaz. yaptıysa yazık![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
şahsen videoyu sonuna kadar izledim ama tüneldeki 2 araya giriş ve yoldaki 2 3 makas dışında 6 dakika boyunca birşey göremedim tamamen reklam amaçlı çekilmiş bir video illa ankara trafiğine çıkıp bizde mi gazlayıp isim yapalımdaha önce foruma koymuştum video ankara gezisi diye ve bundan daha tehlikeli yaptığım şeylerde vardı ama artık sogudum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)