Kendi çapımda bişeler yapmaya çalıştığım aracımı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar..
Toyota Corolla AE101
1.6XEİ 16V
1997 Model
![]()
Kendi çapımda bişeler yapmaya çalıştığım aracımı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar..
Toyota Corolla AE101
1.6XEİ 16V
1997 Model
![]()
Farları değiştirip arabayıda biraz basarsan daha güzel olur bencehatta satıyordu birisi forumda jdm farlar. Maşaallah
![]()
Biraz daha yere yakınlaşmaya ihtiyacı var. Farları seviyomuşsunuz ama jdm sitl daha iyi duruyor maşallah kazasız belasız...
TR'de piyasasi olmeyen ve olmeyecek tek model heralde....
Biraz daha dusurulmesi gerek...Kazasiz-belasiz-cezasiz..
Arkadaşlar ilk resimlerde direksiyonu tam sag yaptıgım için sanki arac biraz yuksekmiş gibi duruyor zaten orjinallerinde düşük olan bi araç 3.5cm yayla dahada düştü en küçük tümsekte çapraz geçmezsem sürtme yapıyor üstteki resimde daha belli ne kadar düşük oldugu ***** yollarımız köstebek yuvası gibi![]()
Teşekkürler
Teşekkürler arkadaşlar![]()
Çok Tatlı Bir Aracın Var Kardeşim Yay OLduğu Sanki Belli Olmuyor Leylek SpecBiraz Daha Basarsan 10 Numara Olur Allah Kaza Bela Vermesin.
babamdada,amcamdada 97" xei vardı. çok seviyordum
çok güzel araçlardır AE101'ler..
kazasız belasız,farlara el atsan daha şık duracağına eminim.
allah kaza bella vermesın kardesım..aynı renkten bendede var...cok hos arabalar...5lık yay koymanı tavsıye ederım...
Herkese teşekkürler arkadaşlar daha önce 17 jant takılıydı ve sürüngen yapmıştım ama Yollar aşırı bozuk oldugu için içime sinmedi böylede iyi Keşke sadece görünüşle yetinsek ama konforda biyerde önemli![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)