arac 87 model, muhtemelen o yillarda cekilmis bir video. O zamanki teknolojiyi goz onunde bulundurursak bu adam insan olamaz muhtemelen : )
hemen hemen benim kadar kullanıyo.. bravo arkadaşa![]()
![]()
Coşmuş bu iyi gazlıyo![]()
çok da abartılacak bir durum göremiyorum. 289'luk makinalarla 70'lerde neler yapılıyormuş neler o yüzden çok da extreme gözükmedi bana...
The CTR's combination of a low curb weight, a high power output and carefully chosen gear-ratios combined to give it awesome performance - it could go from 0-60 mph in 4.0 seconds, from 0-100 mph in only 7.3 seconds and hit a top speed of 211 miles per hour, making it the fastest production car available in the world at the time.
Base Price When New: $223,000
Miles Per Gallon: 10/21 mpg
Curb Weight: 3040 lbs
Powertrain Layout: Rear-Engine/RWD
Transmission: 5-Speed Manual
Configuration: Twin-Turbo Flat-6
Displacement: 3600 cc
Power: 469 bhp @ 5950 rpm
Torque: 408 lb-ft @ 5100 rpm
Redline: 6800 rpm
Top Speed: 211 mph
0 - 62 mph: 4.0 sec
0 - 100 mph: 7.3 sec
0 - ¼ mile: 11.7 sec @ 133.5 mph
Skidpad: .90g
![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
degisik bir karisim geldi aklima, ringde acaba grup B ile kasan kimse varmiydi?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Grup C var. DRM ler var.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
6. viteste giderken kontra falan veriyor, son hızını göz önünde bulundurursak 300lü rakamlarda kontra veriyor, söylenicek söz yok![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
ikisini bir tutmuyorum zaten de, o videoda hercekten hem pilotaj hemde tutus olarak budur demiştim.. bu aynı etkiyi yaratmadı bende.![]()
70 lerde değilde bunun zamanlarda daha iyiler vardı tabi.. 90 lı yıllarda tv den izliordukyoutube da bulmam imkansız olur
![]()
bu arada o videoyu bulamıyorum silinmiş sanırım, bahsettigim e46 m3 videosunu eklersen cok sevinirim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)