Merhaba arkadaşlar ,erzincanda kalıcak iyi bir hotel arıyorum iş seyehati için gidicem. Daha önce Büyük Erzincan Hotelinde kalmıştım fakat pek beyenmedim çok eski püsküydü. Bildiğiniz kaliteli bir hotel varmıdır ?
Merhaba arkadaşlar ,erzincanda kalıcak iyi bir hotel arıyorum iş seyehati için gidicem. Daha önce Büyük Erzincan Hotelinde kalmıştım fakat pek beyenmedim çok eski püsküydü. Bildiğiniz kaliteli bir hotel varmıdır ?
Konak Mazlum Hotel iş için gitmiştim ama ben memnun kalmamıştım kardeşim gerisi güzeldi ama odada ağır bi koku wadı onu sewmemiştim
ARZUM DESIGN TUNING STORE
bende eriza yı ok duydum iyimiş..bu arada kamahlıyım![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
haydaaaaaa bende kemahlıyım neresınden ?
ben Kardere koyunden : )
goktug cliogt nıcklı oda erzıncanlı baya varmıs yav![]()
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
ahahha vallaolmazmı ya hıfsı yenigün oglu var cem yenigün baya evvel trafık kazası gecırmıstı sımdı ıyı ama . hüsnü yenigün var bızım jenarasyona yakın
yıne bızmle aynı jenarasyon fatih var 206 gtı vardı daha var ama aklıma gelenler
![]()
heh tmm fatih 206 gti vardı sizin libero ordan tut devam et işte sonu gelmez..bizim piyasada yani karaköyde ...
bizim iş hidrofor dalgıç pompa filan işte bildiğin karaköy işleri
uzun uzadıya muhabbet etmek isterimde arkadaşın konusu pert olur
forumda daha erzincanlı hatta kemahlı var ..inşallah bigün görüşür tanışırız..
erizayı tavsiye ederim (hemşehrilerime selamlar)
Hepinize teşekkürler ,özellikle Erzincanlı arkadaşlara oranınnhalkından duymak daha iyi oldu, Erizaya karar kıldım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)