Yeni alınmış bir arabaya uygulanması önerilen işlemler nedir?
Ankara'da neresi önerilir
Yeni alınmış bir arabaya uygulanması önerilen işlemler nedir?
Ankara'da neresi önerilir
Güzel bir wax yeter koruma için...
üstündeki mumu temizlemek için fırçayla yıkamadılarsa ve bez çiziği yoksa hiçbirşey yapma varsa eğer güzel bir polishing devam wax için acele etme daha
yeni boyada olsa bazı bayiiler hatta çoğu diyeyim çok boyasına özen göstermeden yıkayıp teslimat yapıyolar sendeki aracın boya durumuna göre sen kara ver...
Bro ,
eğer benim geçen gittiğim adı lazım değil otomobil bayisindeki gibi içerde duran sıfır arabaları tozlu tozlu silmekten boya gayet güzel harelenmişse olabilecek en az aşındırıcı içeren , dolgu özelliği ön planda olan AG SRP ile el ile güzelce geçersin harelenmeler ( ışık yansımasında göze çarpan örümcek ağına benzer iç içe geçmiş daireler şeklindeki çizikler) kaybolur. Eğer araç orta yada koyu renk tonu ise Megy glaze07 ile ultra parlaklık elde edersin Üstüne de katı bir wax (örn FK1000 yada Collinite 915 ) ile koruma yaparsın ( hem mis gibi tozlar , sular kayar hemde dış etkenler - asit yağmurları havadaki kömür tozu vb etkenler den boya korunmuş olur )
Sonra da fırçasız washmit vb malzeme ile çift kova yöntemi ile yıkarsan 3-4 aya bir SRP üstüne wax devam..
Görenler yeni mi aldın diye sorar durur![]()
Yüzey güzelse iyi bir waxla koruma altına alın derim...
Yılda 4-5 kere wax uygularım, yılda 1 kere de dairesel çizikleri yok etmek için hafif aşındırıcı ile polisaj yaparım. Doğru bakılan boya en 20 yıl hizmet eder.
Aracım 2006 trafiğe çıkışlı, her petrole girişimde adamlar hayırlı olsun diyor![]()
bişey soracağım , aracım koyu renk, glaze 07 nin ne gibi özelliği var ? ve fiyatı nedir , aynı zamanda nerede bulabilirim? hepsiburadaya baktım falan ama göremedim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şaşmaz üstün otoda meguiars ürünleri kullanıyorlar, oraya bi sor. ya da irfan oto'ya da sorabilirsin. benim yaptırdığım yerdeki adamlar dalgalanmayı tam olarak çözemediler sanırım, yine gözüme çarpıyor bir kaç yerde, orayı tavsiye etmiyorum.
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
İrfan abi özel değilse her sene nasıl polisaj fln yaptırıyorsun hangi ürünlerle.Bizim araçta yeni her sene bende yaptırmayı düşünüyom![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)