User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2010 1.6tdi VW Polo vs 2010 1.4 tsi Seat Leon

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2010 1.6tdi VW Polo vs 2010 1.4 tsi Seat Leon

Arkadaslar kız arkadasıma yakın bı zamanda arac almayı planlıyorz butce max 40bin TL aklımızda yer alan bu 2arac polo alt sınıf olmasına ragmen dizel az yakıcak avantajı bu aynı zamanda car of the year fln secıldı =)

ote yandan seat leon 122hp lık motoruyla benzınlı makyaj yedı ıc mekan cok guzellesmıs on tamponda bı degısıklık var pıyasada coktandır olan bı arac ancak dıs ve ıc gorunum olarak begenıyoruz...

sızce hangısını almalıyız fıkırlerınızı beklıyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı polo iyi gider bence bayan için. derli toplu görünüyor. bence leon etrafta çok.
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet leon cok ama poloda cok olmayacak mı zaten, bu tur araclar bellı bı zaman gectıkten sora yollarda cok gordugumuz araclar polo nun avantajı yepyenı bı arac olması leon un kasa degısım tarıhını bılmıyorum makyaj yedıkten sora 2yılı var daha heralde..

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kırmızı polo..
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poloyada 40 lira vermek fazlamı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo 36.500 leon 40.500 ınternette yazan fiyatlar bunlarda ufak bı ındırım olur heralde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pasa35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    poloyada 40 lira vermek fazlamı acaba?
    bir üst sınıf benzinli alınabiliyorsa bence fazla. olay gene ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarına geliyor. ne benzinli büyük araba ne de dizel küçük araba(küçük denemez ama)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı
    99 yaşında bi amcada vardı 99 model 99 binde noldu kimbilir bulupta müzeye koymak lazım aslında çok değerli

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnzdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar kız arkadasıma yakın bı zamanda arac almayı planlıyorz butce max 40bin TL aklımızda yer alan bu 2arac polo alt sınıf olmasına ragmen dizel az yakıcak avantajı bu aynı zamanda car of the year fln secıldı =)

ote yandan seat leon 122hp lık motoruyla benzınlı makyaj yedı ıc mekan cok guzellesmıs on tamponda bı degısıklık var pıyasada coktandır olan bı arac ancak dıs ve ıc gorunum olarak begenıyoruz...

sızce hangısını almalıyız fıkırlerınızı beklıyorum...
    leonlar 125hp. Bu ıkı secenek arasından kesınlıkle leon derım normalde ama sımdı ulasım amaçlı bı bayan arabası olacagı ıcın durum degısebılır. Yakıt cok sorun deılse bence gene leon derim..

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon tsi guzel araba ama sonucta kız arkadasın kullancak ve gazlama chıp egsoz yaptırma gıbı dertlerı olmıcak tahmınımce,polo 1.6 tdi da gayet yeterlı b araba bence,tıp olarak da leon kadar ıddalı gelıyo bana acıkcası.Hem az yakar hemde kasasına gore ıyı kacar cebını ferah tutar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kız arkadaşa alınacaksa ona sorun hangisini beğeniyorsa onu alın

murat-m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nişanlıma 2010 1.6 tdi comfortline polo aldık aşağı yukarı 7000km yaptık bence çok güzel bi araba az yakıyo yürürüde çok kötü değil..tavsiye ederim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asıl kararsızlıgımız alt sınıf olmasına ragmen kalıtelı bı dızel araca bınmek mı
    yoksa benzınlı bı ust sınıf buyuk sportıf bır arac mı almak fıyatlar asaı yukarı aynı oldugu ıcın kararsız kaldık...

kendı aracımın benzınlı olması bıraz bıktırdı benı sahsen o acıdan mantık dızel polo desede gorunumu ve karızmasıyla leon da cok cekıcı gelıyor 2sıde manuel olucak nasılsa...

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı remus01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kırmızı polo iyi gider bence bayan için. derli toplu görünüyor. bence leon etrafta çok.
    +1 yeni kasa polo bence yeni kasa golften daha guzel

Tuning055 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırmızı bir leon bayanların ilgisini çeker
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi konuyu 1 yıl önce sen acmısssın simdi geçmiş olsun diyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 1.5 dci ıcın yorumlarınız neler pekı? onun fiyatıda 40k tl leonla aynı...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40 bin tlye polo almak için çok paran olup sadece arabanın dış görünüşüne hasta olman lazım.2010 polo da yol bilgisayarı bile yok sınıfına göre çok boş bir araç üstelik dsg li dizeli 40bintl bence vw kafayı yemiş.ayrıca kalite demişsin yeni kasanın içi o kadarda kaliteli değil ayrıca b segmenti bir araçta kaliteli iç mekan olsa nolur olmasa nolur hem kaliteli olsa ne kadar olacak deri kaplı konsol fln mı mercedes almıyorsun sonuçta sınıfındaki bütün araçlarla kalitesi yakın yani golf kdr kaliteli kesinlikle değil ayrıca donanım olarak çok uzak.üst sınıf sportif bir araç leon bence hiç düşünme,kıyaslamak bile yanlış leona hakaret 1.4tsi birde motor daha ne 1.6 102 olsa hadi nese diyeceğim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    megane 1.5 dci ıcın yorumlarınız neler pekı? onun fiyatıda 40k tl leonla aynı...
    1.6 benzin otomatik kullandım motor çok kötü fakat 1.5dci kendini kanıtlamıştır kesinlikle privilege en fullünü kullandım iç mekanı bayağı kaliteli deri kumaş koltuk falan,donanım olarakta acayip zengin,direksiyonu çok zevkli,tek kötü özelliği arka diz mesafesi biraz dar ve arka tavan yüksekliği çok alçak ben başka bir sıkıntı göremedim.beyaz full çok güzel duruyor ayrıca kartlı sistemle çalışıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40bin tl previlage degıl galıba bı alt donanım olanı ancak megane ın tasarımını cok begendım ben beyazı cok guzel duruyor bı gıdıp ıncelemek lazım detaylıca polo dizeli suan eledık gıbı zaten megane yada leon daha agır basıyor...

polo olursa 1.4 benzınlısı var 30k tl cok fazla km yapmıcak arac tahmınımce zaten 2arac olucagı ıcın 6bın tl fark vermeyıp 30k ya polo benzınlıye donerız en kotu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    40bin tl previlage degıl galıba bı alt donanım olanı ancak megane ın tasarımını cok begendım ben beyazı cok guzel duruyor bı gıdıp ıncelemek lazım detaylıca polo dizeli suan eledık gıbı zaten megane yada leon daha agır basıyor...

polo olursa 1.4 benzınlısı var 30k tl cok fazla km yapmıcak arac tahmınımce zaten 2arac olucagı ıcın 6bın tl fark vermeyıp 30k ya polo benzınlıye donerız en kotu...

geçen hafta baktım megane full 1.6 benzinli otomatiğe 41.750 dediler, bence dizel düz ün de fiyatları bunu geçmez. 30k polo benzinliye vereceğime fiesta full yada corsa falan bakarım gerçekten polo çok boş bir araç,kapak jant fln.gerçi arkadaşınız bana ne ya donanımdan ben hiç bir zaman kullanmam bu özellikleri diyecekse dış görünüşüne vurulduysa o ayrı.ama sonuçta 2010 araç alıyorsanız bazı olmazsa olmaz özellikler olmalı bana göre.tavsiyem megane ile 1.4tsi leon arası düşünmeniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)