Kardeşimin pnömotoraks ki akciğerin sönümlenmesi diyeyim basitçe sorunundan dolayı biraz önce gazi hastanesinden geliyorum. Bu ikinci pnömotoraks ki bu demek oluyor ki ameliyat olması lazım.
Fakat ne bileyim sırf denk geldiği için gaziye gittik ki kardeşim bir önceki tecrübesinden dolayı tüp takılmasını attığı imza ile reddetti ve sadece ameliyat gününü beklemek istiyor zararına bile olsa ama pek beğenemedim işleyişini ciddiyetini doktorların tavırlarını.
Biraz araştırınca yenimahalle sanatoryum hastanesinin bu işte en iyi olduğunu duydum doktor arkadaşımdan. Ama ameliyat sonrası nasıl bir hizmet veriliyor bilmiyorum ki ameliyat kadar ameliyat sonrası bakım da çok önemli. çünkü bu ameliyat sonrası sanırım 1 hafta kadar hastanede yatar.
işte bu yüzden hacettepe yada ankara üni de dahil iyi bir göğüs cerrahı tanıyan yada bilen var mı ? para konusunda sıkıntı olmadan özel hastane de olabilir yani şu hastanedeki şu hoca gibi. mümkünse bir prof istiyorum yine ücreti ne ise vererek. Tamam çok büyük bir ameliyat değil ama yinede iyisi olsun ve sorunsuz olsun istiyorum.
bu konuda yardımı olabilecek kişiler var mı ?
şimdiden geçmiş olsun diyeceklere ve yardımı dokunabilecek kişilere teşekkürler. ola ki giremem diye ..
not: işte bakın durum bu bırakın şu sigarayı diyemem hiçbirinize ama sigaranın faydasını gören beri gelsin diyebilirim.