oncelıkle gelen tum arkadaslarımıza cok cok tesekkur ederım kendı adıma. ızmıtten tutunda corluya kadar olan bolgeden bır suru arkadasımız bızlerı yalnız bırakmadı.guzel keyıflı, ufak tefek can sıkıcı durumlar olsada genel olarak cok eglenelı bır gundu. tanıstık kaynastık paylasımlarda bulunduk.
bulusma konusunda alandakı amacın tamamen foto cekım gunu oldugunu vurgulamamzıa ragmen alana gelırken gazlayan redlıne yapan tesısat acan arkadaslarımızı sıddetle kınıyorum. ozellıkle polıs arkadaslar geldıkten ve cıddı bı uyarı ve acıklama yaptıktan sonra dahı bu acıklamayı kendı kulagıyla duyan ve aynı sekılde tesısat acan ve alan ıcınde egzoz bagırtan arkadaslara ne desem az gelır. helekı cadde hıkayelerındekı mor meganelı arkadasımızın polıs ordayken onu uyarmıs olmama ragmen arac dızılımını gerceklestırdıkten sonra arabasının ses sıstemının nasıl caldıgının soruldugunu bahane ederek gumbur gumdur alanı ınletmesıne ne dıyım ınanın bılmıyorum.ordakı herkesın aracının baglanmasına ve ceza yazılmasına sebep olmaya calısmak neyın mantıgıdır anlamıyorum... anlasılıyorkı cıdden bızım gıbı dusunen ınsanlarla bu ısı yapmamız gerekıyor. alana gelerek efendıce yapılan uyarılara uyan, yonlendırmelerı dınleyıp takkıp eden arkadaslarımıza cok cok tesekkur ederım. sag salım atllattıkdaha nıce organızasyonlara ınsallah
![]()