Katalizörü,son susturucu orjinal sadece ortada 51mm. düz boru var..
Tizz bi ses çıktı paylaşıyım dedim, yorumlarınızı bekliyorum..
Direkt Link:http://www.youtube.com/watch?v=3ckqJfWbsWs
Katalizörü,son susturucu orjinal sadece ortada 51mm. düz boru var..
Tizz bi ses çıktı paylaşıyım dedim, yorumlarınızı bekliyorum..
Direkt Link:http://www.youtube.com/watch?v=3ckqJfWbsWs
Aem Cai var ama kış şartlarından dolayı şuan shortram ve eziyet çekiyor sesden başka bi getirisi yok yani..
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik_besleme/45057-yeni_civic_aem_shortram_sicak_cekiyor_onerileriniz_.html
tak gitsin ya .. oem le nasıl bağlattın kanks ya ... görüntüden yırtardın falan oynasaydın üstüne .. ne bilim .. biz ölelim sen onla bağlattıysan![]()
Yauw şu aralar çok sıkı kontrol var bilmiyorum napsam yaza takarım heralde..
Valla bende var bişeler kanks. Bu gun hondacılar mangala gittik
neyse işte dönüşte Headerslı caili duz borulu egzozlu vtı polisin onunde inadına vtec açtı tınmadılar bile ben 1500rpm gıderken peşimden gelip sağa cekiyo..
ses çok iyi sevdim.. fazla böğürmesine bence gerek yok
ama honda logosu şart(alamadın bir türlü
)
bir de egsoz almayacaksan kromaj al bari biraz çıksın dışarı ucu
nazar değmesin
Dc çok bagriyo ya
Evet tatlı bı ses çıkıyo gercekte videodakinden de biraz daha tizz, minik bı m3 gibi ses veriyo alttan alttan
Yaa logoyu alicam forumdan bir arkadastanda hocam çok para yaa tanesi 70tl on arka almam gerek =140tl yani bı depo benzinYaza doğru 1-2ay sonra alicam
Valla o konuda kararsızım yaza geri takarım heralde ama dedin gibi böyle kullancak olursam uç alırım..
Eyw. saolasın..
Bu arada bu gün ist.daki bulusmanin konusunda 2tane 106nin arasında beyaz bı fd6 gördüm o senin aracın mı çok benzettim fenaa gözüküyor..
yok benim değil ama benziyor
benimkinin cam üstü vizörleri var, bunda yok
benim farlar çok daha değişik yanlar turuncu ve karartılmış, bu farlar standart
stoplar angel bende, bunda orjinal
bende panjur var bu arkadaş siyaha boyatmış panjur çıtasını (çok da şık olmuş, ben de düşünebilirim)
benimkinde m3 çıta var, bu arkadaşınkinde mugen spoyler var.
aynalar karbon kaplama (sanırım, çok yakışmış bence) benimki orjinal
ön plakalık iptali yapılmış bu araçta (mükemmel olmuş) benimkinde beyaza da boyansa bile halen plakalık varyakında vette plakalık olacak bende de.. hide licence plate modu
benziyor ama gördüğün gibi çok fark var![]()
Hmm..Maaşallah diyelim, senin aracında o araçta çok güzel
. Ön panjur benimde siyah,reklamcıda piano black kaplattım kırmızı logoda geldimi al sana FD2 tayyar panjuru
. O carbon kaplama olayını aynalara bende düşündüm de çok sağlık olmuyor çabuk atıyor dediler ve Antalya'da adam akıllı carbon işleriyle uğraşan yer yok ***** carbon yapısı gereği diğer folyolardan çok farklı(uygulanılışı vs.)..
Benimde plakalık aracın rengine boyalı ama bende biraz böyle binip yaza doğru kare plaka bastırıp Aem plakalık almayı düşünüyorum. Ama hepsinden önceeeeeeee jant değişimi ŞART! bana
![]()
aynalardaki kaplama işini yapan olursa atmaz. ya başından savmış adam ya da gözü kesmemiş yapmaya. istanbulda yapıyorlar hiç de sorun olmuyor. arkadaşım arabasını kaplattı komple, tabi aynalar da kaplandı, hiç sorun yok.
jant bir sürpriz yapacağım ben beklemedeyiz şimdilik![]()
Araba komple mi carbon kaplandı? Öyle bi A3 vardı heralde yanlış hatırlamıyorsam. Carbon için diğer folyolardan yapısı farklı işte ii olmuyo falan dediler de banada pek inandırıcı gelmedi ama..
Güzel bi şey olacağından süphem yok zatenGönlünce olur inş.
..
Ben kendimi kastetmiştim jant değişimi şart diye. ***** benim jantlar tam bir faciya
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)