.................................
.................................
galerılere sordularsa satılabılırlık rakamlarını sonuc normal. kı o sekılde 4 5 yere sorup fıyat belırlemesıde yapıyolar
Tüm kaskolar bu şekilde yapıyor.
"O anki" piyasa değeri neyse onu veriyorlar. Sanki siz "o anda" kasko yapmışsınız daha önce hiç kasko parası ödememişsiniz gibi.
Siz verilen fiyatı asla kabul etmeyin. Hatta "ben size paramı eksik mi ödedim bana eksik fiyat veriyorsunuz" gibi laflarla çıkışın. Sonradan yükseltiyorlar bir miktar. Ama ne kadar yükselirler bilmiyorum.
Benim bir yakınıma kasko değeri 14.000 görünüyordu, önce 10.000 dediler, sonra 11.700, sonra 12.500 teklif edince en sonunda daha fazla uğraşmak istemeyip kabul etti.
Kasko Sözleşmemde Eskime Payı Düşülmeyecektir Diye Bir Maddede Var
Ben Kasko Değerimin Tümünü Talep Edeceğim Galericilere Sormakla Zaten Bunlar Karşı Tarafın Sigortasından 15.000 YTL ve Benim Ödediğim Kasko Bedelini Toplayınca 16.000 Ediyor Adamlar Resmen 5 Ytl Vermeden işin İçinden Çıkmaya Çalışıyorlar
Adamlar zaten 1 fiyat vermişler mi? Vermişler.
Tam olarak 18.750 alacağını sanmıyorum o maddeden ötürü.
Ama ne kurtarabilirsen kardır. "Ben kabul etmiyorum bir daha teklif getirin" demelisin bence.
http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/Kasko%20Deger%20Listesi
18-19 arası kasko degerı gozukuyor, bizim arkadasın aracı pert oldugunda da aynısını yapmışlardı gene arkadasların dedıgı gıbı kasko degerının tamamını vermemeye calısıyorlar..
18,750 yazıyorsa araç bedeli 18e kadar zorlarsın.18,750 zaten imkansız gibi bişey vermeleri.
haa ama seninle aynı km ve aynı donanımda aynı durumda(kaza boya vs) bi araç gösterin 16,000e diye ısrar edebilirsen çıkarlar biraz daha belki
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bence bir avukat aracılığı ile kendilerine aracının değerini anlatır belgelerle kendilerine noterden ihtarname gönder..
Ben 2004 senesinde pert olan bir aracım için bu yolu denedim. 11000tl teklif ettikleri aracım için bu şekilde bir girişim yaparak Birlik Sigorta'dan 14750tl olan kasko değerimi hemen hemen kuruşuna kadar aldım.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
haa ama seninle aynı km ve aynı donanımda aynı durumda(kaza boya vs) bi araç gösterin 16,000e diye ısrar edebilirsen çıkarlar biraz daha belki mert
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)