40 mil yane 64 km filan oluyo öyle bir hızla ...
buda video ; tıklayın
bide bu jeep ... normal araçları hele hele ufak araçlarını düşünmek istemiyorum ... Uyuz olduğun birine al hediye et yasal yoldan öldür adamı ...
40 mil yane 64 km filan oluyo öyle bir hızla ...
buda video ; tıklayın
bide bu jeep ... normal araçları hele hele ufak araçlarını düşünmek istemiyorum ... Uyuz olduğun birine al hediye et yasal yoldan öldür adamı ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hadi kaza olmıcak şekilde kullansak desek bu arabalar kazaya dawetiye çıkaran arabalar frenleri uzun süre kullanıldığında (uzun süre frenleme yapıldığında) diskler kor haline gelio dtm deki makinalar gibi we yolsa o haldeki bi diskle suyun içine girdiğinizde o diskler ne hale helir bi düşünün![]()
daha önce izlemiştim, kompakt sınıf bir çin malı aracın çarpışma testi sonucunda kesin ölüm vardı.A sütunu kırılıyordu ona göre hayal edin![]()
vahim durumdalar
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
AutoShow'da karşılaştırması vardı..adını unuttum aracın...bilmem kaç km hızda ani fren testine tabi tutmuşlar diskler akkor haline gelmiş..pancar gibi olmuştu...![]()
Fiyat uygunsa alacam ben yakın mesafe kulanırız.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
yalnız şöle bişey war jip yani suv sınıfı araçlar binek arabaardan genelde daha az güwenlidir.tabi tutupta bir x5 i 106yla kıyaslamayın. bir e kasaya veya 3 kasaya kıyasla söledim.bu bir genelleme. bunda agır oluşları ve karoserlerinin binekler kdr rijit olmaması bence etkili...
4-5 yıl sonra kaliteli araba üretir bu çinliler siz merak etmeyin.. ağlanacak halimize gülüyoruz.. var mı bizim üretimimiz olan bir araba...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
İşi gucu olmayan parası pol olan bı arkadas alsın hyundai kia daihatsu honda pejo falan duran bır duvara 60 km/h le carpsın ama mumkunse sole o vuracagı duvar sabıt kalsın da gorelım arac ne hale gelıoo normal bu yaa 4 saatte bı arac cıkarıolar normal bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)