Polo şuan Tr ye gelmedi henüz ama fikirleri alalım performans açısından ne olur ne biter tahminler neler ?
Polo şuan Tr ye gelmedi henüz ama fikirleri alalım performans açısından ne olur ne biter tahminler neler ?
performans acısından litre farkı cok etkilermi bilemicem ama polo kesn 6 ileri olur o yuzden fark olacakdır.golf gt lerin iyibir yazılım ve onu destekleyen ekipmanlarla neler yapabildiklerini biliniyor ayrıtten 207ler icinde cesıtlı uygulamalar mevcut ben olsam Polo Gti alırdım ancak fıyatıda merak konusu.
Fiyatı belli deil evet o merak konusu ama polo gti 7 ileri dsg olarak geliyor
oyum polodan yana.hangisiini alirdin denilse gene polodan yana.polo polo polo..delikli nane polo..
- K -
________
Dr.Ecu
yöneticiler anket ekleyebilirmi ?
Polonun teknik verileri nedir? İki aracın teknik verilerini kıyaslarsak,daha net bi sonuca ulaşırız..
Polonun 2010 kasası çok güzel. Gti versiyonunun extraları daha da güzel yapacaktır. Motoruda gayet yeterli. Tercihimi polodan yana yapardım..
polo gti
0-100 : 6.9sn
max hız : 230 kmh
dsg şanzıman 7 ileri
207 RC
0-100 : 7.2sn
max hız : 225 kmh
manuel 5 ileri
ds3 ün 1.6 thp 175 hp versiyonu gelecekmi bilmiyorum ama buyuk ihtimal gelecek.ds3 ü de bi düşün derim ben
http://www.techturkey.com/forum/guncel_haberler/47522-citroen_ds3_racing.html
7 ileri vede manuelden daha başarılı görülen bir aracın karşısında, 5 ileri ve 5 hp kayıpla başlayan bir araç var. Bence polo 2 adım önde olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)