Selamlar..
Az önce durup duruken "Nvidia görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermiyor" tarzı bir hata aldım ve şu an Aero temalarını kullanamıyorum arkadaşlar...Reset attım PCye düzeldi,5 dk sonra yine aynısı oluyor ? Fikri olan var mı??
Selamlar..
Az önce durup duruken "Nvidia görüntü bağdaştırıcısı yanıt vermiyor" tarzı bir hata aldım ve şu an Aero temalarını kullanamıyorum arkadaşlar...Reset attım PCye düzeldi,5 dk sonra yine aynısı oluyor ? Fikri olan var mı??
ısınmıs o makıne su kaynatmıs sen bı fanlarını kontrol et bı ramlarını cıkarıp tekrardan tak ahtta sokebılıosan ekran kartını sok yenıden tak he hıcmı bı degısme olmadı o zmn yenı surum u ıle yazılımını guncelle..
Intel Core i7 920
Zotac GeForce GTX 275
Kingston DDR3 HyperX 1866Mhz 6GB Ram
Asus P5T-SE Anakart
Windows 7 64Bit Home-Premium
Asus Vento 3600 kasa
SLi değil tek.
Isı göstergesi var pcde sürekli aynı ısıyı görüyorum ama.Dediğin gibi yaptım şu an vermedi tekrar sorunu ama ara ara oluyor ya..
Sürücü kendi yeni update yaptıysa yeni versiyondan kaynaklanan bir hata olduğu belli yakında düzeltirler varsa eski driverını yükle yoksa kutudan çıkan cd deki driverını yükle düzelir bro
unless you ride the beast
you wouldn't understand
http://www.nvidia.com/object/win7_wi...6.21_whql.html
Şu an en güncel sürüm 196.21
ben bu hata ile OC yaparken karşılaşırdım fazla mıncıkladığım zamanlarda
benim tavsiyem yapabilirsen eğer ekran kartının biosuna flash atman olacaktır, yalnız tehlikeli ama kesin çözümdür karar senin![]()
benim arkadaşın pc ye zotac 9600gt taktıgımda zotac ın firestorm adlı programından Overclock yaptımda aynı bunun gibi olmuşdu :S default yap ayarları
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)