arkadaşlar bir daha giremeyebilirim. internetim durudk yerde kesilip aniden geliyor. sebebi ne olabilir? ttnet destek hattını aradım yol splinter mı ne o yok diyo halbuki 5 yıldır var. internet her an gittiğinden cevap yazamayabilirim. teşekkürler
internetin takılı olduğu hatta bi telefon bağlayın cızırtı falan var mı dinleyin.
bir de modeminiz gösteriyorsa hattınızın zayıflama değerlerini buraya yazın.
ben o splitter i kırınca dirak tel hattını iptal adip sadece net için kullanmaya başladım , telefon faturasından da yırtmış oldum küçük çaplı da olsa ,,,,, splitter dan tüm kabloları söküp teli direk modeme takmayı denedinizmi? kesinti yaşanmazsa splitter bozulmuş demektir
son 1 haftadır bende kopmalar yaşıyorum
birde ilk baglantı kurdugumda evede telsiz telefon vardı onun yüzünden 5 dk bir kopuyordu kaldırdım normal telefonu taktım düzeldi.
splinter olmaması sadece arama gelince yada arama yapılınca baglantıyı keser.
edit : bazı modemlerde splinter özelligi mevcuttur. misal; zoom
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Bir de destek hattını aradım dediler ki arıza kaydı oluşturduk. tekrar aradım bir daha arıza kaydı oluşturmuşlar. dedim sürekli yeni kayıt ım oluşturuyorsunuz? oluşturmamış ilk konuştuğum bayan. zaten sesi öyle bir geliyordu ki, triplere girmiş. sanarsın turk telekomun sahibi...
splitter ı kaldır direk hattı tak değişmiyorsa dns i değiştir. olmadı balkondan at herşeyi
bu akşam benim nettede sorun var 2.siteyi açıyorum sayfaları açmamaya başlıyor bence bölge böle sorunlar var
aynı hatta 1den fazla telefon bağlanamazmış olayına pek inanmıyorum hep 2 telefonla kullandım(telsiz ve normal) hatta şuanki evde telefon hattım o kadar kaliteliki 8mbite geçemiyorum o halde dahi problem olmadı aynı hatta ayrıca 2 telefon kullanmak
sizinle konuşurken oluştururlar zaten sizinki bi talıhsizlik olsa gerek ve + olarakta 2. kez aynı kişiyle görüşmüş olmanızda garip
hayır bizim sorun o degildi 2 telefon kullanabılıyoruz ama kablosuz ag destkli modem kullanıyorum o sebeple etki ediyor sanırım kablosuz hem 2 telefonada ihityaç duymuyoruz kablosuzu söktüm yerine eskisini taktım. ama daha öncede kablosuz telefon vardı bu sorun yoktu![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)