benim arabanın üzerindeki orjinal rölanti motoru ve orjinal tps ms ile bunları kullanıcam.sorun olmaz heralde bide bu rölanti motorunu ms desteklermi acaba? foto aşağıda
benim arabanın üzerindeki orjinal rölanti motoru ve orjinal tps ms ile bunları kullanıcam.sorun olmaz heralde bide bu rölanti motorunu ms desteklermi acaba? foto aşağıda
rolanti motoru mu?
rolanti mişürü olmasın
Rölanti valfi onun adı. Motor yada müşür değil. Müşür = sensör.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
rölanti valfi çıt çıt diye çalışıyo.içinde dil var dönerek çalışıyo çok yavaç çaşıyo.fişinde + - yazıyor.
resimleri low rider ekledi.boğaz kelebeğinin resmi üstteki.rölanti valfi alttaki. rölanti valfinde 2 pin var.
Tps sorun olmaz fakat rolanti valfin büyük ihtimalle bosch tur, selenoid ve iki pinli ,ms ile kontrol etmen zor fakat stall saver olarak kullanabilirsin.
Rotary Solenoid Type tır ozaman Ms destekliyormu acaba Merruse Bey size soruyorum![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Önemli olan, dakikada kaç dil darbesi atıyor?Ona göre farklı alanlarda da kullanabiliriz belki.
Onun için darbeli matkap kulllanman lazım.
(bununda doğrusu breyz dir aslında. Matkap ucuna takılan zımbırtının adı)
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
on off tip desteği var benim bldiğim ms de.her tipe destek var.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)