Arkadaşlar bu konuyu uzun zamandır açmayı düşünüyordum şimdi aklıma gelince yazıyım dedim lütfen okuyun.
Arkadaşlar olay bir gün babamın hastaneye gidip kendimi iyi hissetmiyorum demesiyle başlıyor X bir hastane rutin kontrolleri yaptık dan sonra iyisiniz deyip yolluyorlar adamı ve gece yarım gibi fenalaşıyor tekrardan ve bir anda solunumu duruyor. Bunu yazmamın sebebi her an başınıza gelebilir biraz vakit ayırıp lütfen acil müdahale yapmayı öğrenin ailenizden birinde yapmak zorunda kalmazsınız inşallah.
En yakın hastaneye kaldırıyorlar ve 1.hata hastanede yoğun bakım yok oradan tekrar hareket etmek ölüm riski ve bunu mecbur yaptık. 2.hata en yakın diye yine tam yetersiz bir hastaneye götürmemiz oldu ve yapılan müdahale tamamen yetersizdi geçiciydi orda bir gece kaldıktan sonra memorial hastanesinden gelen uzman ekip ile oraya sevk ettik ve 16 gün yoğun bakımda yattık dan sonra yarım hayata dönmüştü ve eve aldık aynı makineler ile evde 1 ay tedavisi devam etti sizinle hem olayı paylaşmak istedim hemde tavsiyede bulunmak istedim.
1.Acil müdahale mutlaka öğrenelim.
2.si en yakını değil en yakın olan en iyisine gidelim.
3.Mutlaka ve mutlaka özel sağlık sigortası yaptırın boşver demeyin ülkenin en iyi hastaneleri memorial,american hospital,acıbadem,florance nightingale özel sağlık sigortası hariç hiç birşeyi kabul etmiyor.
Babamın rahatsızlığı domuz gribi akçiğer enfeksiyonu birbirini tetikliyerek yüksek şeker tansiyon ve kalpti. Babam şu an eski halinden çok daha iyi önce ALLAHA şükürler olsun sonra memorial ekibine çok çok teşekkür ediyorum öldü diye götürdüğümüz babamı eski halinden daha iyi edebildikleri için.