User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 306 GTI filtre kit ve Chip önerileriniz...

cemo306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

306 GTI filtre kit ve Chip önerileriniz...

98 model 306 GTI için performansı destekleyecek ve aracı nefeslendirecek filtre kit'i taktırmayı düşünüyorum bununla ilgili önerileriniz nelerdir...

Bide araca 8200 veya 9000 chip yazdırayım diyorum...Chip'in araca katkısı nedir???Zararı faydası filan...

Aracı hiç dyno ya sokmadım bu işlemlerden önce bi dyno'ya sokup ciğeri'nin kaç okka olduğunu öğrenmek istiyorummm...Bilindik bi yer varmıdır...Bu işlemlerin fiyatlarını aşağı yukarı yazarsanız süper olur....Hımm bide carbon clean yaptırmak istiorum...

selim bayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PAŞAOGLUNDA DYNO YA SOKABILIRSIN bence chıp e falan girme gerek yok goofy gıt o bı ayar yapsın önce dyno ya git derim...kaybolan beygir varmı yokmu bi ona bak
    KEYFE KEDER VERİYORUM YANII

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cem bizim weridigmiz kit en ideali suanda senin alicaginda ona benzer olur sadece fiyatlar ucuk olur bence gerek yok onu kullan sis lambasinida sok biz farkini baya hissetmistik...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olup olmadığını görmek için bence öncelikle dynoya sok aracını. Aracın ne olduğunu görki, yaptıklarının ne kadar işe yaradığını anlıyabilesin.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cem bizim weridigmiz kit en ideali suanda senin alicaginda ona benzer olur sadece fiyatlar ucuk olur bence gerek yok onu kullan sis lambasinida sok biz farkini baya hissetmistik...
    Filtre yerde olduğu zaman yağmurlu havada kullanamıorum serkan biliosun...Islanmaması, pislenmemesi gerek...Şu anda boğazda takılı filtre bu sefer de olduğu gibi sıcak havayı çekiyo....Alttan boru çıkartsam filtreyi ortaya koysam pipercross tarzı mesela onada yer yok...106 ve 206 ya göre http://www.sahibinden.com/206_hava_f...XQQdisplayitem bu tarz filtreler var verim alınır diye düşünüorum..bnm araç için aksarayda sordum 275 lira dediler...150-170 olsa hemen alıcam ama henüz bulamadım...bi yer üniversal yaparıs dedi 100 liraya bu hafta sonu bi bakıcam...

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    PAŞAOGLUNDA DYNO YA SOKABILIRSIN bence chıp e falan girme gerek yok goofy gıt o bı ayar yapsın önce dyno ya git derim...kaybolan beygir varmı yokmu bi ona bak
    Ne ayarı bu?

ayrıca 9.000 devir chip demişsinde.. 8.200 den fazlasının orjinalde(itecekler-egzantrik) hem sakat hem hayal olduğunu söylemem gerekir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    paşaoğlunun adını çok duydum...şimdide sitesini inceliyorum...ne kadar dır dyno işlemi??? biliomusun...Önerin için teşekkür ederim...

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 lira.. 2 çeker..

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30'du sanırım 2 çeker son gittiğimde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne olup olmadığını görmek için bence öncelikle dynoya sok aracını. Aracın ne olduğunu görki, yaptıklarının ne kadar işe yaradığını anlıyabilesin.
    team paşaoğlu ile görüşmeler başladı dyno için...

SeRKaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cemo306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Filtre yerde olduğu zaman yağmurlu havada kullanamıorum serkan biliosun...Islanmaması, pislenmemesi gerek...Şu anda boğazda takılı filtre bu sefer de olduğu gibi sıcak havayı çekiyo....Alttan boru çıkartsam filtreyi ortaya koysam pipercross tarzı mesela onada yer yok...106 ve 206 ya göre http://www.sahibinden.com/206_hava_f...XQQdisplayitem bu tarz filtreler var verim alınır diye düşünüorum..bnm araç için aksarayda sordum 275 lira dediler...150-170 olsa hemen alıcam ama henüz bulamadım...bi yer üniversal yaparıs dedi 100 liraya bu hafta sonu bi bakıcam...
    ewet o konuda haklisin biz yagmurda cikarmiyoduk arabayi sorun olmuodu o yuzden.bogazda oldugu zman iyi degil filtreye el surulmuyor nerdeyse sicaktan..106 ya ve 206 ya gore o filtreler gercekten cok iyi ve verimli yaz kis sorunsiz kullanailiosun.arastir bakalim butcene gore biseler alirsin.ama verimli olcakmi onuda goz onunde bulundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 lira.. 2 çeker..
    paşaoğlunda mı yaptırdın??Bişey değilmiş yaa 50 liraysa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30'du sanırım 2 çeker son gittiğimde
    ne zamandı son gittiğin....paşaoğlumuydu??? 50 kabülüm ya ben 80-100 arası bişeye hazırlamıştım kendimi...

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dynoya sok bencede ilk önce aracını sonra yaptıklarınla nekadar güç aldını daha net görürsün bence an mantıklısı filitreni boru ile farın arkasına doğru al filitrene soğuk oda yap sisfarına içerden bi boru ile filitrene uzat ben vtı öle yaptım son derece memnundum
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SeRKaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet o konuda haklisin biz yagmurda cikarmiyoduk arabayi sorun olmuodu o yuzden.bogazda oldugu zman iyi degil filtreye el surulmuyor nerdeyse sicaktan..106 ya ve 206 ya gore o filtreler gercekten cok iyi ve verimli yaz kis sorunsiz kullanailiosun.arastir bakalim butcene gore biseler alirsin.ama verimli olcakmi onuda goz onunde bulundur.
    Bu ara baya baya bakıorum...Bişiler bulcammm...kullanıcılardan destek bekliyorum...Tampona filan delik açmak istemiorummm yoksa bi şekilde hallolcak ta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne ayarı bu?

ayrıca 9.000 devir chip demişsinde.. 8.200 den fazlasının orjinalde(itecekler-egzantrik) hem sakat hem hayal olduğunu söylemem gerekir..
    sağlık olsun o zaman 8200 lük yapalım bakalım...Gerçi chip en son düşündüğüm şey...orj haliyle bile çok keyif alıyorum....306 GTI aşıgıyım çünkü...

erayakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 gti için ozel üretim kit yok ..ancak biraz hayal gücü kendin yapa bilirsin..simota filitre kitleri var ..306 çiple bile olsa standart motorla 9000 değil 8000 bile çevirmesi sağlıklı değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dynoya sok bencede ilk önce aracını sonra yaptıklarınla nekadar güç aldını daha net görürsün bence an mantıklısı filitreni boru ile farın arkasına doğru al filitrene soğuk oda yap sisfarına içerden bi boru ile filitrene uzat ben vtı öle yaptım son derece memnundum
    Anlaşıldı ilk etapta dyno ile ciğer ölçümü yapılacak...söylediğini kafamda canlandırdım, soğuk oda olayı çok mantıklı bi hareket ama benim radyatör hortumu o kadar kötü bi yerde kiii her şeyi engelliyo...2.0cc filtre takayım dirum üstten baskı yapıo bende 1.6cc filtre ile kullanıorum...soğuk oda olayını araç üstünde bi düşüneyim...Bi tane stage2 civic varya onda soğuk oda olayına bittim farı filan iptal etmiş direk fardan hava alıo makinaaa...

Öneri için sağol...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erayakar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    306 gti için ozel üretim kit yok ..ancak biraz hayal gücü kendin yapa bilirsin..simota filitre kitleri var ..306 çiple bile olsa standart motorla 9000 değil 8000 bile çevirmesi sağlıklı değil..
    Motorda işlem yaptırmadan chip işi yalan gibi gözüküyor...Nasıl beygir katacağız bu araca o zaman???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)