User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dizel arabaya benzin koydular

AllTerrain
    Misafir

Dizel arabaya benzin koydular

Fulya Opet te mal bir eleman eurodiesel dememe ragmen jep e 97 oktan koydu bunu araba tekleyince farkettim hemen kontagi kapatip cekici cagirdim 1 km gittikten sonra tekleme olunca, araba yarina cikar dedi servis benzinci karsiliyo hasari ama kalici bir sorunu olur mu....ben bahtima koyayim...

AllTerrain
    Misafir
    yani servise guveniyimmi...yoksa kalici sorunum olurmu

BlackEmperor
    Misafir
    pompanı değiştireceklerse kompe bi sorun olmaz. Deponuda komple temizletmeleri lazım ve komple hattı benzınden artıırlarsa bi sorun olacağını düşünmüyorum...

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arda yanımdaydı haber aldığında iyi güldük geçmiş olsun ödüyorlarsa iyi bari
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç tadını almış birkere vazgeçmez benzinden sen onu kayadan at gitsin

geçmiş olsun adam gibi temizlerse sorun olmaz.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş kırılmamış patlamamıştır biryerler

AllTerrain
    Misafir
    arac tekledigi anda kontagi kapadim tadak tadak tekledi sanki bogulur gibi...direk kapadim

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    enjektör pompa değişir depo temizlenir bişi kalmaz geriye benzin die mazot koyulduğuda oluyor tırsma barkın ...
    ..::PASSATURBO1::..

<<buğra>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde başıma 2 defa geldi ve aracı çalıştırdıktan sonra farketmiştim.
    Depoyu benzincide pompacılara boşalttırıp, temizletmiştim.
    Tekleme aynı gün içerisinde defalarca oldu ama daha sonra herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bızım eskı Focus tdcı'a da BP benzın koymustu acele ısım vardı farketmedım 5km kadar gıttım arabayı parkettım tekrar bınerken koku dıkkatımı cektı depo kapagını actım kokladım, benzın koymus salak pompacı üstüne basa basa euro dizel dememe ragmen neyse petrolu aradım geldıler ıste onların cekıcısı falan geldı arabayı aksam cekıcıyle servıse cektıler. Daha sonra cok sukur sorun cıkarmadılar petrolun bu gıbı durumlar ıcın kaskosumu ne varmış o karsıladı toplam 6500tl tuttu degısen parcalar.. O gunden sonra arac sureklı arıza falan yapıyordu duzen tutmamıstı...
    Geçmiş Olsun..

AllTerrain
    Misafir
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bızım eskı Focus tdcı'a da BP benzın koymustu acele ısım vardı farketmedım 5km kadar gıttım arabayı parkettım tekrar bınerken koku dıkkatımı cektı depo kapagını actım kokladım, benzın koymus salak pompacı üstüne basa basa euro dizel dememe ragmen neyse petrolu aradım geldıler ıste onların cekıcısı falan geldı arabayı aksam cekıcıyle servıse cektıler. Daha sonra cok sukur sorun cıkarmadılar petrolun bu gıbı durumlar ıcın kaskosumu ne varmış o karsıladı toplam 6500tl tuttu degısen parcalar.. O gunden sonra arac sureklı arıza falan yapıyordu duzen tutmamıstı...
    Geçmiş Olsun..
    oha 6500mu...yarina kadar olur umarim servis olur dediler

H.bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıesel e benzın alınca ve tekleyene kadar kullanınca enjektorlerın sokulup teste gıtmesı gereklı bazen enjektor ucları benzınden dolayı hasar goruyor eger bu hasar onarılmazsa enjektorler fazla ıseme yapıp pıstonlara zarar verıyor,bu testı yaptırmak ıstemeyen veya degıstırmek ıstemeyen eksperler ılerde olusabılecek hasarları ılerıye donuk kabul edeceklerını beyan edıyorlar
    benım tavsıyem enjektorlerın ve pompanın kesınlıkle teste gıdıp test sonucundakı raporu ıstemelısın yada enjektorlerın pompanın dırek degısımını talep etmelısın
    gecmıs olsun

AllTerrain
    Misafir
    enjektor pompa test edilecek tabiki ciftcilerde araba zincirlikuyuda bastan savma degil yani zafer usta isini biliyo, eger gonul rahatligiyla kullanamayacagim durumda olsaydi yarin alirsin demezdi ama yinede fikir sormak istedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a..m...oduklarım ya adamı nelerle uğraştırıorlar şerefsizler ya töbe ya ben sinirlendim burda Allah Kolaylık Versin Kardeşim Umarım Bi Pompa Bi Enjektörle Biter İşin

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    a..m...oduklarım ya adamı nelerle uğraştırıorlar şerefsizler ya töbe ya ben sinirlendim burda Allah Kolaylık Versin Kardeşim Umarım Bi Pompa Bi Enjektörle Biter İşin
    Dostum sen baya bi sinirlenmişsin bence deminki konunuda okudum sakin biraz daha

AllTerrain
    Misafir
    Amin insallah yarina 100de 100 saglikli cikar arabam...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    depo degısıcek pompa degısıcek mazotla ılgılı hersey degısıcek.sorun olmaz degısınce.mazotlu arabayıda benzınle kıramazsınız dızelın torku benzınlıye gore cok oldugu ıcın motoru daha dayanıklıdır.
    sorun etme.

bır rıvayete gore 1 depo bnzının ıcıne bırkac lıtre mazot koyup 1gun bekledıkten snr bnzının mazota dondugu solenıyor bır arastır ıstersen doruluk payını.bu da bır secenek ben olsam denerdım.en azından servıse gıtmeden eger sorun olmazsa sen yıne faturalatıp bnzıncıden alırsın paranı..

AllTerrain
    Misafir
    yok yok eger olmazsa komple sandik motor aldirticam

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sen sen ol,her zaman pompacılara 2-3kere tekrar et..Ben plakayı girerken söylüyorum,sonra pompayı eline aldığında birkez daha tekrarlıyorum.30tl diyip arabanın başına geldiğimde 150tl'lik benzin koyduklarını da bilirim

Geçmiş olsun çok..İyi temizlendikten ve gerekli parçalar değiştikten sonra sorun olacağını sanmam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)