Arkadaşlar Türkiyede Krom Jant Kulanimi Hangi Sewiyede Seyrediyor Bazen Ciyak Duran Krom Jant Lar Hakkindaki Düşüncelerininizi Alabilirmiyiz
Arkadaşlar Türkiyede Krom Jant Kulanimi Hangi Sewiyede Seyrediyor Bazen Ciyak Duran Krom Jant Lar Hakkindaki Düşüncelerininizi Alabilirmiyiz
yok arkadaşım benimarabamdakromvarr zewk meselii yyaaa aslında
kimi arabaya yakısıo ama kimi arabayada hiç yakısmıo kimilerin rengi cok güzel ama mesela darwinin jantları var renkleri cok acaip ve kötü zevk meselesi dediginiz gibi
kesinlikle istek meselesi bu görüntü amaçlı kullanıldığında güzel duruyo ama bnm arabanın performansı kromdan sonra arttı diende çokonlarınki rezillik tabiki
![]()
valla benim performans istegim olmadıgı için eski aracıma takmıştım cok da yakışmıstı ama bu arz talep meselesi sonuç olarak...
![]()
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
eger kaliteli bi jantsa neden olmasın ama ben siyah jantı tercih ederim..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
renk we zevk meselesi kişiden kişiye değişir
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
krom jant çok güzel ama bence her araçta ıyı durmuyo![]()
şöyle siyah bi Navigator'um olsa krom tamam! ama binek modifiyeli araçlarda artık demode oldu bence...
janta vericek bi liram da olsa bi trilyonumda olsa bedava da verseler takmam krom
ben arabama KIROm jant takmam![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)