User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
75 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Garanti bankasından bıktım!

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Garanti bankasından bıktım!

Garanti Bankası resmen insanları mal yerine koyup hertürlü herşekilde yoluyor!!
    Kart kullanım ücreti kesiyorlar iptal edermisiniz diyorum edemeyiz sözleşmenizde var imza attınız diyorlar bende kapatın dedim kredi kartımı hemen
    maaş hesabı için garantiden hesap açtırmıştım elma hesabıda yapalım paranız orda durdukca para kazansın demişlerdi dün baktım 5.25 çekmişler
    ne param hesapda durdu ne para kazandım bide benden para çıktı.
    herşekilde heryerden para koparıyorlar
    siz siz olun bu banka ile çalışmayın
    tavsiyem yapıkredi olsun
    kart kullanım ücreti göndermişler onlarda dedim iptal edin tamam efendim bir talimat yazısı göndermeniz yeterli dediler
    ve hemen çektikleri 40 tl yi hesabıma yatırdılar
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şikayet sitelerine baktığınızda incelediğinizde GARANTİ BANKASI
    başı çekiyor zaten. Şimdi bi de satılacak. Bir tek Internet Sayfası
    çok kullanışlı.

ramo si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanyam hepsi beni de telefonla arayıp bankaya çağırıolar kart çıktı size die ben istemedim bişe..

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sevdiğim yanı cepbank bu kadar güzel birşey olamaz hakikaten tabi diğer yönlerini bilemiyorum
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende bi ara kullandım sonra kapatacam dedim kapatmadılar bende açık ve seçik bi şekilde aleni olarak küfür edince bölge müdürü müdür nedir bi karın ağrısı aradı onada gazlıyınca iptal etiiler
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiyi bilmiorm ama akbank 1 finansbank 2 tam şerefsizler garanti ince eleyip skı dokuyo biraz müşterisini şahsen ben 3defa kredi için başvurmuştum üçünüde reddetti

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantiyi bilmiorm ama akbank 1 finansbank 2 tam şerefsizler garanti ince eleyip skı dokuyo biraz müşterisini şahsen ben 3defa kredi için başvurmuştum üçünüde reddetti
    reddettiği içinmi iyi banka ben finansbank la çalışıyorum gayette memnunm şimdi işimden dolayı ak bank la çalışıcam
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürekli internetten kullanıyorum, bi keresinde benim hesabımda tüm parayı vadeye yatırmışlar kendilerine, ödeme yapıcam ,hesapta para yok dediler nası olur dedim aradım bankayı görüştüm param komple vadede , kime sordunuz dedim benim paramı nasıl vadeye koyarsınız vb. anında para hesabıma aktarıldı , elma melma ne varsa iptal ettim sadece kendi hareketlerim var hesabımda
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada kart ucretı gondermısler aradım ıptal etmedıler ondan sonra 400 lıra harcama sozu wer dedıler ok dedım werırım ama dedım kartımın lımıtı dolu olmaz dedıler yokus yaptılar ıptal edın kartı ısteımyorum dedım borcunu kapat dedı ıptal edelım yokus tabı buda otamatık odemeye koy dedı karsılıgında kontor werelım dedı faturalı hattım war dedım bedawa konusma dedı ıstemıyom dedım oyle de boylede gecırdıler 35 lıra ıptal edıcektım madem odedım dedım sımdı kırıp kırıp kartı yenısını ıstıyorum parasını cıkartcıcam herhalde yakında
    C R M performance

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hsbcde aynı bana 2 kredi kartı verdiler 2 karta tek limit koymuşlar ama şaka gibi kart parasına 60 tl aldılar 1 tanesi için kapatın dedim kapatamıyoruz dediler gittim atm den yanlış şifre girerek bloke ettim kartıda kırdım şimdi yenisi gelicek kargoyla onu almayınca iptal edilmiş oluyormuş.. hesap için akbank kredi için finansbank en iyileri bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reddettiği içinmi iyi banka ben finansbank la çalışıyorum gayette memnunm şimdi işimden dolayı ak bank la çalışıcam
    ben garantiye iyi demedim ki onu nerden çıkardın akbank la çalışmanı hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin salak yerine konup geçirdilermi gayet iyi anlıyosun ama ben canlarını okuyorm

finans kötü değil aslında ama faiz oranları yüksektir biraz bide bi gün geciktir 2-3 güne zırt pırt ararlar

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesap işletim ücretlerini unutmayın arakadaslar yıllık 60 ytl ıdı garantıde yanılmıyorsam 1. ve 2. yarıyıl olmak üzere 2 taksitde alıyorlar vadesiz hesapda para oldugu anda alırlar aman dikkat
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben garantiye iyi demedim ki onu nerden çıkardın akbank la çalışmanı hiç tavsiye etmem ama sen bilirsin salak yerine konup geçirdilermi gayet iyi anlıyosun ama ben canlarını okuyorm

finans kötü değil aslında ama faiz oranları yüksektir biraz bide bi gün geciktir 2-3 güne zırt pırt ararlar
    akbank çok kötü... telefonda derdini anlatramıyorsn hiç bişey çözemiyorlar ve bankaya gidip net şifremi unuttum yenisini alabilirmyiz dediğnizde kart şifrenizi sıfırlayıp eve yolluyorlar sizi eve gittiğinzde nete giremiyorsunz arıyorsnz telefondaki diyorki şubeye gidin kart şifreniz sıfırlanmış...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-hsbc 2-akbank memnum olmadıklarım. Ziraatten hallediyorum şimdi net işlemlerini 21 kuruş alıyor masraf olarak krall daha ne olsun açık hesabımız var en az faizi muhtemelen bu banka alıyordur.

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz bide ING bank ile çalışında görün o zaman Kredi kartı yolladılar. red ettim. istemiyorum diye kargoyu geri yolladım. 2. geldi yine yolladım geri işyerimden. sonra kargo eve gitmiş annemde saolsun teslim almış. kartı aldık mecburen telefon bankacılığından iptal edeceğim. bilgilerimi doğruladılar sonra kart servisimiz sizi arayacak iptal edecekler gün içinde dediler. gün içinde arayan yok. 1 hafta oldu arayan yok ben yine aradım bi daha dediler kart servisi arayacak. yine 1 hafta sarktı mevzu bi daha aradım sonra gün içinde aradılar. bir bayan ama kendimi 900 lü hatlardan biriyle konuşuyor zannettim he cümlenin sonunda sanki "şuan üzerinde ne var?" diyecek diye bekledim bir dünya saydı bana dursun kullanmayın şu faydası var bu faydası var diye. bi 3-4 dk dil döktü. sonunda bende sigorta attı tabi "o dikdörtgen cismi istemiyorum!!!" diye yardırdım bi anda o şuh kadın gitti lanet birşey geldi sanki telefona kartınızı kesin yok edin bir şu saat ve tarihte iptal ettik kartınızı dedi öyle kurtuldum

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaş hesabı olduğu halde benden de kart kullanım zımbırtısı ücreti alıyolar

tolga.k
    Misafir
    Bir bankacı olarak soliyim tüm bankalar aynı arkadaslar .banka ile ısınız olmasın derim ben

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiye dava açmıştım geçen yıl haziran ayında
    pazartesi günü 3.duruşma
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akbank çok kötü... telefonda derdini anlatramıyorsn hiç bişey çözemiyorlar ve bankaya gidip net şifremi unuttum yenisini alabilirmyiz dediğnizde kart şifrenizi sıfırlayıp eve yolluyorlar sizi eve gittiğinzde nete giremiyorsunz arıyorsnz telefondaki diyorki şubeye gidin kart şifreniz sıfırlanmış...
    dahasını söyleyim ben gecikme yaptım diye direk ödeme emri gönderdi evime 7gün içinde ödeyin diye kağıtta yazan tutar 1,290 TL di kağıdı alır almaz ödemek için aradım bana dedi kağıtta yazan tutar 5-6 gün önceki tutar bugünkü faiziyle ödiceksin dedi ok dedim peşin ödicem ne kdr ödemem lazım dedm 1,450 dedi dedm dalgamı geçiyosun bunun faiz indirimi yokmu peşin ödüyoruz he evet dedi 1,350 yatırın siz dedi bankaya gittim ödemeye 1,250 tl özüktü rakam yatırdım geldim tekrar aradım dedim bankada bu kdr gözüktü biz bilerek fazla söylüyoruz eksik ödemeyin diye dedi yani fazla yatırsam direk indirgandi yapacaktı şerefsizler daha ne diim akbank için

ha bide borcu yoktur kağıdı istedim onun içinde 40 lira istedi dedim sizin alayınızı........ kapattım bi dahada çalışmam akbankla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)