selam arkadaşlar şirketime ait logo değişikliği ile ilgili çalışma yapılmıştır logo hakkındaki düşüncelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
şimiden teşekkürler.
selam arkadaşlar şirketime ait logo değişikliği ile ilgili çalışma yapılmıştır logo hakkındaki düşüncelerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim
şimiden teşekkürler.
bide koyabilseydik.
evet fikirlerinizi bekliyorum
gozu cok yoruyor cok karmasık olmus bence daha farklı calısmalar yapılabılır bence yazı fontu renk secımı vs ...
yorumlara pozitif bakıyorum sizin yorumlarınız olsun diye koydum ben logoyu ona göre çalışma yapılacak ne kadar eleştri o kadar iyi sonuç.
valla ben aldigim egitimlere dayanarak guzel olmamis diyorum basit sadece tipografiden olusan bi logo olmus herkes yapabilir bunu
tepenin üstünde ay olabilir mesela...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
varsa işten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.. ***** burası gebze profosyonelleri bulmak güç.
burdaki arkadaş yarın 2 çalışma daha yapacak onları da yayınlayacağım fakat tech turkey ailesinde varsa anlayan beklerim arkadaşlar tşk.
başlıktata yazdıgınız gibi logo değil logo çalışması olmusözgün ve yaratıcı kesinlikle değil.
rastgele bir font secip bold yada italic yapıp etrafınada bi kontür atınca logo olmuyor ne yazıkki. bu işin okulunu okumuş , çalışan ve hala biçok şeyi bilmediğimi farkeden biri olarak
bu gibi işleri profesyonel olarak ( alaylı spec.değil) yapanlarla muhattap olmanızı tavsiye ederim. lütfen yanlıs anlamayın,eleştiriye açmıssınız... eğer yararı dokunacaksa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
bence de kesinlikle profesyonel bir şey olması lazım yukarıda kayaakın nickli arkadaş çok güzel açıklamış bunu çünkü logo dükkanınız tabelasında karvizitinizde web sitenizde olacak ve sizi temsil eden ilk unsurdur bu konuya özen göstermenizi öneririm
eleştiriye açık olduğunuz için yazdım lütfen yanlış anlamayın çünkü firmanızı görsel olarak ilk gösterecek şeylerden biri logonuz olacaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)