Beyler bu numaradan çağrı gelirse aramayın!!! Kontörleriniz anında uçup gidiyormuş. Bana da bugün geldi netten araştırınca bir düzenbazlık olduğunu gördüm. Dikkat...
Beyler bu numaradan çağrı gelirse aramayın!!! Kontörleriniz anında uçup gidiyormuş. Bana da bugün geldi netten araştırınca bir düzenbazlık olduğunu gördüm. Dikkat...
rusya bulgaristan vs gibi yerlerden surekli çağrı atıyorlar zaten ayda 1 atıyorlar alıştım artık![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bana şimdiye kadar gelmedi sanırım numaraları sahibinden.com dan alıyolar ilanı koydum ertesi gün 2-3 defa çağrı geldi![]()
heeeh ulan bende kafayı yedim banada düngeldi nedir bu nedir bu
allahtan sildim numarayı bulgariyalara dayanamamda![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bugünde biri msg atmış normal faturalı hat kullanmama rağmen ,
şu numaradan hattınıza 70 kontor yüklenmiştir turkcell yazısı geldi
msg atana baktım msg atan ile faturayı yükleyen hat aynı numara. herhalde telefon açıp desem bana şu kadar kontor yüklenmiş yanlış oldu diye size bana geri yollayın diyecekler.
Failure is not an option.
zamanında benide bulgaristandan arıyolardı açıp konuşuyordum sesi hoşuma gitmişti ne zaman ay sonu gelse arayıp konuşuyodum sonra gidip kontör alıyodum ama aramaz oldu çok üzülüyorum![]()
Benide arıyorlar ama hep sonradan görüyorumGeri aramak aklıma geldide hiç kısmet olmadı
![]()
alıntıya HAYIR...
ben bu olayı araştırdım hep aynı numara. telefonda bir bayan oluyor genelde yarı çat pat türkce konuşuyor param yok iş yok türkiyeye gelmek istiyorum, para göndersene geleyim yanına diyorbir arkadaşım para yerine uçak bileti göndermişti. ne giden var ne gelen
![]()
always AT by AT
banada devamlı bg den çagrı geliyorarıyorum merhaba vs
sonra çalışmak için tr ye gelmek istiyorum vs vs
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)