Arkadaşalar 2010 sezonunu mayıs ayının ilk haftasında açmayı düşünüyoruz
konya drag pistinde bu sezon 6 mahalli oto drag yapılacak mayıs ayına kadar araçlarımızı hazırayalım kim katılıyor görelim . inşaallah güzel bir sezon olur.
Arkadaşalar 2010 sezonunu mayıs ayının ilk haftasında açmayı düşünüyoruz
konya drag pistinde bu sezon 6 mahalli oto drag yapılacak mayıs ayına kadar araçlarımızı hazırayalım kim katılıyor görelim . inşaallah güzel bir sezon olur.
süleyman konya da 6 yarış sanki resmi sezon yarışları havasında olacak sanırım
güzel bi sezon olacak gibi arabamı hazırlamaya şimdiden başlıyayım bari
şu drag olayını ancak bol katılımla canlandırabiliriz
bu arada mayıs ayına kadar pistinde eksiklikleri giderilir diye umuyorum geçen sene yarışanlar için bir nebzede olsa izleyiciler için cidden işkence olmuştu![]()
yarışmak güzelde izlemek eziyet daha tribün yok ortada toprak birikintisinden izliyoruz
gelen arkadaşlarla yarışa katılmasamda tanışmak için vesile olacak konya da yeni olmama rağmen yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
izlemeye gelirim muhtemelen
Mazot parasına çekici ayarlarım isteyene polisten çıkma bi çekici aldık yakın bi abimize![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
malesef canım benim
kalecikte bi ustam var çok sevdiğimiz bi abimiz o bi tane çekici aldı kasada taşıyabilenlerden güzel bi alet ona söyledim lazım olabilir dedim al götür dedi
o da eski rallicilerden acayipte bi ustadır
yani hem servis hem çekici hizmeti veririz aslında tam senlik![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
abi istanbuldan o şekilde bi kanal bulmam lazım hauhaua gerçi sulhi yetiştiremezse atarım onun aldığı römorka getiririm bi şekilde eke alışık römorkta kurtarıcıda gezmeye![]()
Hadi hayırlısı .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)