arkdaslar bır turlu actıgım konulara resım yukleyemıyorum hangı resmı koysam kb fazla dıyo bı yardım edın ya
arkdaslar bır turlu actıgım konulara resım yukleyemıyorum hangı resmı koysam kb fazla dıyo bı yardım edın ya
http://imageshack.us/
Reklam sa silinebilir. Burdan resim boyutunu küçültürek direkt link adresi ile resmi koyabilirsin![]()
sanırım siteye tek postaki resim yükleme sayısını aşıyorsunuz 5 er 5 er atın resimleri yada 10 ar 10 ar
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
www.tinypic.com u dene
1 tane bıle yuklanmıyo kı :P 5 5 hıc deneyemedım bıle ımageshack te yapamadım dırek sayfada cııksın ıstıyorum lınk gıbı olmasın
koyarken resize yapki, siteye konabilir büyüklükte olsun
1024 x 768 boyutunu kullan,
Built to fall....
yenı konu dıyorum alttan eklentı tıklayıp yukardan resım secıyorum yukle dıyorum Exceeds forum quota by 183.3 KB boyle bır yazı cıkıyor olmuyor
O sitedeki eklenti calısıyormu, ben kac senedir üyeyim hic oraya tıklayıp foto yüklemeye calısan görmedim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
imageshack.us a gir alttan 640.480 resize yap browse dan fotonu sec uploada tıkla
snr o yuleme bıttıkten snr bı sayfa cıkıcak orda cıkan sayfada yukledıgın fotonun codeları cıkıcak ya sag tarafta yada altta ordan forum code u comple copy le snr gel foruma paste yap olsun bıtsın.
www.hizliresim.com fotoyu sectikten sonra alttan 17' i seçip yükledikten sonra forumlar3 ü buraya yapıştırın bu kadar.![]()
www.photobucket.com
en iyisi o, hazır img linkleri de cıkıyor![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)