Neden bilmiyorum ama Facebook hesanım kapatıldı? :@ Nasıl açabilirim arkadaşlar yardım edin lütfen![]()
Neden bilmiyorum ama Facebook hesanım kapatıldı? :@ Nasıl açabilirim arkadaşlar yardım edin lütfen![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kapanmış hesap geri açılmaz, dondurulmuşsa kurtarabilirsin sildilermi komple yokediolar
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Account Disabled
Your account has been disabled. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.
Hesap Engelli
Hesabınız devre dışı bırakıldı. Eğer herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, burada bizim SSS sayfasını ziyaret edebilirsiniz. diyor![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
disabled@facebook.com adresine mail atacaksın, 20 gün icinde dönerler veya dönmezler, acarlar veya acmazlar.
Sacmasapan sebeplerden benim profilimi ve 8150 üyeli fan sayfamı kapattılar.
Maillestigimde 2 ayrı mailde 2 ayrı sebep sundular, kendileri bile bilmiyorlar neden kapattıklarını...
Bence hic ugrasma direk yenisini ac, maillesip stres olmana degmez![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
cok fazla msj atınca kapatıyoalr uyarı geldıyse devam ettysen
www.honda-tech.com
_____________
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Uçan kaçan nefes alan,az nefes alan hatta yakin zamana kadar nefes almiş her canliya yazilan arkadşimin bile hesabi kapanmamişti.tebrikler![]()
Benim hesabımı kapamışlardı, 1 email attım (ingilizce) ertesi gün e mail attılar ve açtılar.
German style sayfasının kapatılması çok büyük bi terbiyesizlik. Bence kesinlikle bu işin peşini bırakmamalısın abi.
K.
http://haber.gazetevatan.com/Silinen...4165/45/Ekstra
Vatan'a bile haber olmuş bu durum![]()
Her önüne geleni eklersen kapatıyorlar genelde.yada onay veya red için bekleyen kişi sayısı 20 olduğunda falan sanırım.amacın fakrlı diye yada arkadaşın olmayan bir kişiyle uzun mesajlaşıncada kapatıyolar
Vorsprung Durch Technik
vns alperide banlasalarda ankara rahat etse![]()
Grow up! this is just a car
utku valla ben bikaç hatunla ekleşmeden gayette uzun mesajlaştım sayfalar dolusu diyebilirim yani database lerini baya işgal etmişliğim var
eklemeyle de kapatılmıyor 20 bekleyen olduğunda kapatılcak olsa ben mail listesini komple aktardığımda açtığım gibi kapatmaları gerekirdi ki bi anda 200 kişi direk olarak eklendi, beklemeye girdi aynı anda vs.küfür ettiğinizde birisi gelir şikayet ederse o şekilde kapatılıyor.
benim kapatılma sebebim hala tahmin durumunda, en son istanbuldan edirneye gelirken ulusoy firmasında problem yaşadım servisle ilgili, duvarda ona sövmüştüm baya baya, diğeri de eski kız arkadaşım rahatsız ediyordu ona saydırdım o şikayet etmiştir diye düşünüyorum yüksek ihtimalle![]()
7. Çok fazla insanı Dürtüyorsunuz “Poker Yapmak”
Çok fazla kişiye Poker yaparsanız, hesabınız Kapanabilir. Bir Çok kişi de bu yüzden atıyor. Bunun için gerçekten sevdiğiniz insanları dürtün.
o0o0o00ow hergun en az 15kere poker yaparim ben zaten feysbukta hahah poker ne arkadas yaa haha hepiniz mi turkce kullandinizda poke' akliniza gelmedi hahaah
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)