Merhabalar...
Otomobil forumunda böyle bir paylaşım farklı kaçabilir,ama işin ucundakinin bir can olduğunu düşününce buradada olması gerektiğini düşündüm.
Sokakta başı boş gezen goldenımızı,sahibini arayıp bulup götürdükten sonra baktığı yerin şartları çok kötü olduğu için geri vermemiştim.sürekli direkte bağlıydı ve geceleri karanlık boş biryerde yatıyordu.eve getirdim bende.Dex ile birlikte mutlular ama ben ikisi ile birlikte uğraşamıyorum.
İsmi Oscar.tahmini 10 ile 12 ay arasında ve erkek.ben yine her ihtimale karşı yeni bir karne ile iç - dış parazit,karma aşısını yaptırdım.şimdi onu ömür boyu bırakmayacak,canı gibi sevecek ve mutlu edicek bir sahibi olsun istiyorum...
evde yanlız kaldığında önceki kaldığı yerden kaynaklı sanırım tuvaletini eve yapıyor.korktuğunu ve yanlız kalmak istemediğini düşünüyorum.ama yanlız kalmadığı zaman problem yok dışarıda seçtiği yerlere yapıyor yani normali gibi.bende onu bahçeli evi ve kendisi içinde iyi bir seçim olacağı yeni sahibine vermek istiyorum.Gerçekten olması gerektiği gibi dost canlısı,akıllı ve çok oyuncu bir Golden.
İstanbul dışı için teklif etmeyiniz.