http://www.typer.com.tr/
bu nasıl olabiliyor?![]()
http://www.typer.com.tr/
bu nasıl olabiliyor?![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
type r ı logo olarak kullanmış. Markayı şirket ismine almış. Şirketin logosu type r yaniaklınca uyanıklık yapmış
![]()
Ben bu durumdan Honda Türkiye nin haberinin olmadığını düşünüyorum.
typer ismi gibi corolla, megane, passat gibi o marka ile bütünlük kazanmış bir ismin marka olarak kullanılması suçtur.
kaldı ki vatandaşlar logo nun kendisini de kullanıyor durumdalar. Hodri meydan gel bana dava aç demişler resmen
Honda işin üzerine giderse şirket ismini de değiştirtir, siteyi de kapattırır.
Şikayet edilmesi, daha doğrusu bilgilendirilmesi gerekiyor Honda Türkiye nin olayın üzerine gitmesi için.
Gerçi biraz ağırdan alıyorlar. hondasorunonda.com isimli bir site açıldığı için bir bilgilendirme yapmıştık, ilgili kişiyi mahkemeye lütfen vermişlerdi. Adamlar dünyadan bihaber yaşıyorlar..
arkadaşım, type-r ibaresinin hondanın malı olduğu kanaatına nerden vardın çok merak ediyorum ? bırak honda türkiyeyi, honda japonya bile bişiy yapamaz, azıcık araştırma yaparsan GC8 impreza'dan tut da, bir dolu japon otomobilinin type-r versiyonunun olduğunu bilirdin, aynı şekilde type-s ismiyle üretilen rx-7 den tut da bir sürü otomobil mevcut. o yüzden kimse adamlara bir kelime dahi edemez. babalar gibi de şirket kurarlar. unutmayın, type-r "corolla-astra" gibi bir marka modeli değildir. CIVIC bir marka modelidir, type-r bir donanım seçeneğidir, tıpkı İES gibi..![]()
Adam ister TypeR koyar şirketinin adını ister TayyaR...
neden zorunuza gitti anlayamadım![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Bu Kadar Hondacı Bir Forum Görmedim YaAhhahahahahaah
yıkıldım vallahi![]()
adam tescillemiş bu saatten sonra bişey yapılabileceğini sanmıyorum. Eğer honda hakkı almak isterse bunu para karşılığı yapabilir ancak ki uğraşacaklarını sanmıyorum..
tescilleme diye birşey yok.adam başvuru yaptıktan sonra 6 ay tescil için askıda kalır.itiraz eden çıkmazsa onaylanır.honda tr uyumuş yine..![]()
komançero garage
tescil tarihi 18.10.2004 yani tescillenmiş.
Honda Motor Co. civic için tescil tarihi 02.10.1997 koruma tarihi 23.08.2006 ......
dikkat etmeniz gereken bir husus var. type-r civic in hothatch i için verdiği bir ifadedir.
Bu mantıkla düşünmezsek golf gti ı çıkardı diye 205 gti olmayacak mı?
ayrıca hangi konuda tescil alınmış bu da önemlidir.
typer ı alan bıçakçılar otomotiv 12/35 nicelikleri için almıştır.
12 Taşıtlar için hırsız alarmları, kornalar.
35 Müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için çeşitli malların bir araya getirilmesi hizmetleri.
umarım anlatabilmişimdir.![]()
http://online.tpe.gov.tr/
buradan istediğiniz markayı kontrol edebilirsiniz.
sakıncası yok diye biliyorum adamları tanımam etmem ama iletisime baktım simdi aynı tic. merkezindeymişiz..
bende bunların çakarları vardı typer marka![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
almanyada adamın biri e series in tescilini almış mercedes e serisini üretmeden önce
mercedes e serisini üretmeye başlamış adam dava açmış benim tescilli ismimi kullanıyor diye
adam şimdi her satılan e serisi arabadan para alıyor..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)