User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
52 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 106'ya sonruf açtırsammı ..??

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

106'ya sonruf açtırsammı ..??

sanruf centerla görüştüm..manuel için herşey dahil 450-480-750 tl fiyat verdiler..öyle çokta pahalı değilmiş... 3 yıl su alma ses yapma v.s garanti veriyorlar ..ne dersiniz..?
    sakın kulaktan dolma bilgilerle sonradan açılma sanruf su alır ses yapar arabanın dengesi bozulur gibi şeyler yazmayın ..tecrübeyle sabit bilgileriniz varsa bana yardım edin ltf..şimdiden teşekkürler..
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence açtır hatta içe açılan yaptır..bizde passata yaptırmıştık kuzenler de istersen onlarlada bir görüş derim fiyatları güzel

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerek yok
    yani açtırırsam sıkıntı sorunmu yaşarım ..?yoksa uğraşma boşver değmez mi??
    biraz açarmısın
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanruf centerla görüştüm..manuel için herşey dahil 450-480-750 tl fiyat verdiler..öyle çokta pahalı değilmiş... 3 yıl su alma ses yapma v.s garanti veriyorlar ..ne dersiniz..?
    sakın kulaktan dolma bilgilerle sonradan açılma sanruf su alır ses yapar arabanın dengesi bozulur gibi şeyler yazmayın ..tecrübeyle sabit bilgileriniz varsa bana yardım edin ltf..şimdiden teşekkürler..

Şıpıldak açıcam die araba kesilir mi?

Bence sende tecrübe etmeden vazgeç...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açtır ama işinin ehli birisine mundar etmesinler aracı
    neden manuel ?
    otomatik neden yaptırmıyorsun yapmışken tam olsun, ben 106 da görmüştüm ilk anda bu ne lan böle dedim, orjinal diye kafa bulmuşlardı yapmışken mutlaka otomatik yaptır, cam içeri giren tipde zor tavan zaten alçak bide yeni tavan döşemesi yaptırıcaksın onuda göz önünde bulundur.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açtır ama işinin ehli birisine mundar etmesinler aracı
    neden manuel ?
    otomatik neden yaptırmıyorsun yapmışken tam olsun, ben 106 da görmüştüm ilk anda bu ne lan böle dedim, orjinal diye kafa bulmuşlardı yapmışken mutlaka otomatik yaptır, cam içeri giren tipde zor tavan zaten alçak bide yeni tavan döşemesi yaptırıcaksın onuda göz önünde bulundur.
    elektrikli 950-1450 tl arası yani fiyat baya bi yükseliyo ..o kadar para vermek istemiyorum ama bakalım ...

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo iyi paraymış
    ozaman yapma manuel bi süre sonra bozuluyor ne kadar garanti versede, çogu 106 da aynı sorun vardır açarken illa bi parmak atmak gerekir
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi yapanlar tavan halısında vs yardımcı oluyorlar dediğim gibi biz yaptırdığımızda orj tavan halısını kesip biçmişlerdi içe açılan elektrikli yaptır yapmışken iyi birşey olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo iyi paraymış
    ozaman yapma manuel bi süre sonra bozuluyor ne kadar garanti versede, çogu 106 da aynı sorun vardır açarken illa bi parmak atmak gerekir
    aynen bizim diğer 106 da su alma sorunu vardı..ayrıca benim eski 306 dada sanruf parmaklıyarak çalışıyodu
    sanırım bu pejoların orj. sanrufları dandik ..toyotada sonradan takma var ne bi su alma ne bi ses sorun hiçbişe yok tıkır tıkır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işi yapanlar tavan halısında vs yardımcı oluyorlar dediğim gibi biz yaptırdığımızda orj tavan halısını kesip biçmişlerdi içe açılan elektrikli yaptır yapmışken iyi birşey olsun
    ewet tavan döşemesinide ayarlıyolarmış...içe açılması önemli değil benim için ama elektrikli olsa güzel olur..ama dediğim gibi ona şu anda gücüm yetmez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavan kesilcek biraz düşün derim satarken zorlanabilirsin vs.sorun olur.Hiç orjinalliğini bozma bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omR35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavan kesilcek biraz düşün derim satarken zorlanabilirsin vs.sorun olur.Hiç orjinalliğini bozma bence.
    asıl sanruf yok diye satarken zorlanıyorum tutturmuşlar ah bi sanruf olsaydı kesin alırdım senin arabayı
    ayrıca tavan kesilince boya filan yapılmıycakki neden satarken zorlanayım ??

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asıl sanruf yok diye satarken zorlanıyorum tutturmuşlar ah bi sanruf olsaydı kesin alırdım senin arabayı
    aynı cümleyle bende cok karsılastım bi sunroof olsaydı senin arabayı alırdım,sunroof olaydı tadından yenmezdi vs ama suroof u olan arkadaşlarımda birincisi rüzgar sesi ikincisi su alma probleminden cok dert yanıyorlar...iyi düşün benim + yada - bi bilgim yok bu konuda ama iyi düşünülmesi gerekli...
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın orjinalliği bozulucak bu van araç alıp cam açtırmakl gibi bişey.Çoğu insanında buna soğuk bakıcağını düşünüyorum.Yinede sizin kararınız.Ben bişey diyemem.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani açtırırsam sıkıntı sorunmu yaşarım ..?yoksa uğraşma boşver değmez mi??
    biraz açarmısın
    İçeriye doğru açtıramazsın sunroof suz modellerde tavan barı tam ortaya geliyor sunroof'a
    birnevi engel gibi sadece cam olur ki 106nın kide biraz basit bi sistem 306 ya göre neyse

Bence orjinali neyse o olmalı hem tavanın hem döşemenin kesilip biçileceği ve sonradan takılma olam donanım sıkıntı yaratabiliyormuş.

Çok istiyorsan orj yaptır tavan sacı 600 döşemesi de 600 dü 306 için ben bi ara sunroof'u iptal etmeyi düşünmüştüm belki 106 da farklıdır fiyatı bilemiyeceğim.

capri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavanı jet taşıyla mı kesecekler; evet. bu jet taşı sacı yakıcak mı; evet. yanan sac paslanmaz özelliğini yitiricek mi; evet. pas zamanla yurucek mi; kesin. işte tam oradan su alıcak. ve 3. evetten sonra oranın paslanması sana şu kadar sööleyim sadece 1 gun. yurumesini de sen hesabet. nasıl bi garanti bu su almayacağına dair.
    subi & suzi

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla aracın tavanında güvenlik çubukları war. Sonrooflu modellerde ona göre dizayn edilmiş,sonroofsuzlar da ise sonradan tavan kesildiğinde güvenlik çubuklarıda kesileceği için yandan bir dardebe falan tavanın dolayısıyla aracın aldığı hasar artıcaktır diye düşünüyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçeriye doğru açtıramazsın sunroof suz modellerde tavan barı tam ortaya geliyor sunroof'a
    birnevi engel gibi sadece cam olur ki 106nın kide biraz basit bi sistem 306 ya göre neyse

Bence orjinali neyse o olmalı hem tavanın hem döşemenin kesilip biçileceği ve sonradan takılma olam donanım sıkıntı yaratabiliyormuş.

Çok istiyorsan orj yaptır tavan sacı 600 döşemesi de 600 dü 306 için ben bi ara sunroof'u iptal etmeyi düşünmüştüm belki 106 da farklıdır fiyatı bilemiyeceğim.
    yook öyle komple tavan sacı filan değiştirmem ..hani belki daha kolaydan halledersek olur dedim ama yazdıklarınıza göre bu sanruf olayı bize hayırlı olmaz..
    sanki vazgeçer gibiyim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)