Arkadaşlar elimde bi tane MSI Megabook M520 model notebook var 3-4 sene önce almıştım fakat alette anlayamadığım bir sorun var,cihaz daha önce bir iki problem geçirdi anakartı yandı,kasası kırıldı fln ama komple servisten geçti fakat servisten aldıktan sonra şarz aleti bozulmuştu zaten cihazın,şarz aletinin orjinalide eski bi bilgisayar için aşırı pahalıydı,bende her notebook'a uyan,akım şiddeti değiştirilebilen bir şarz aleti aldım fakat aletin akımınımı yükseltmişler ne bi sabah açtığımda bilgisayara güç gitmiyordu,servise götürdüm yurtdışından parça fln gerekiyormuş diyerek notebook'un kendinden pahalı fiyat çıkardılar anakartının güç ile ilgili bi şeyimi ne değişcekmiş,normal bir servise götürdüm aradan nerdeyse 1 yıl geçti serviste kaldı alet adam yapamayacağını anladı şimdi ise aleti şarz'a bağlıyorum,power düğmesine basıyorum dvd-rom'u çalışıyo ve tuş ışıkları yanıyo fakat bilgisayar hiç açılmıyor ekrana fln hiç güç gitmiyor bi süre sonra otomatik kapanıyor açılmayınca,2. defa power düğmesine basınca bu sefer hiç tık yok bilgisayarda,anca pilini çıkarıp tekrar taktığımda yine dvd'ye tuşlara güç gidiyor fakat bilgisayar açılmıyor büyük ihtimal anakart'a güç gitmiyor,bu problemi nasıl hallederim ve nerde yaptırabilirim aleti tamir ettirip elimden çıkarmayı düşünüyorum.