stock 93 SFI GT Vs Golf TSI + Chip Filtre Eksoz Dyno: 190Hp
Gt ye dereceli düşünüyoruz ciddi bi fark olurmu ?
stock 93 SFI GT Vs Golf TSI + Chip Filtre Eksoz Dyno: 190Hp
Gt ye dereceli düşünüyoruz ciddi bi fark olurmu ?
Egzantiriğin karakteristik özlleiğine bağlı fark olayı ama ayar yapıcam derken geriliyede bilir kasap ellerde...fark eder..bence kilo atın araçtan atabiliyosanız...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
195-55-15 lastikler takarsa, komple 51lik borular ve tek orta susturucuya geçerse. piyasadan bir ortalama yazılımla bile golfu geçer fark bukadarsa. yani dereceliye falan gerek yok (tüm bu yazdıklarım aracın stock olma varsayımına göre)
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
var yalçın kıruç var.
anlattığına göre sadece yaptığı timing ile araç 4 boy gelişiormuş.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
neden stock egzantirkle uğrasıyorsunki, amacın daha hızlı gitmekse cadde tipi güzel bir egzantrik almalısın. buarada aklıma geldi tagocum bi egzantrik muhabbeti dönmüştü aramızda hatırlarsan 270li dereceler az demiştin; bi eleman buldum yurtdısında 200hp almış 276 derece egzantriklebeyin orj, lex emme ve birkaç parça daha tabiki
![]()
şu anda gidişinen gayet memnunum...biraz daha bi şeyler katmak istiyorum...üstüne...egzantirik istemiyorum...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
limitlerde bile çok zor olacak bişi bence 200hp. Genede imkansız deyil.
lex emme vede yazılımı ile zaten 25hp denilio (bna göre abartı başka mesele), gene lex header vede komple güzel bir eksoz sisteminlede 5-8hp alsan. bunlara ek olarak illa sıkıştırmayı artıracak bişiler yapmak şart. tabi birde yakıt fazlalaşması için; regülatör ve büyük pompa. yani yapacak 1-2 parça değil çok parça, yinede 200hp kolay yakalanmaz 276 dereceli ile.
emme egz siz işe yaramadığını çok kişiden duydum...
ne yapıcaksan yap ama iyi arastır ve öle kafaya gore yapma... uygun iş yapmak gerekli herzaman sfi da.. Std sfi bile eger saglıklı hala getirilirse pistonlu lex li chipl eksoz filtre vs vs li arabalarla yürürEmre bilir hehehe
![]()
o kadar fark etmesi ilginç nos specşaka yapıyorum tabi..ama hakikaten cok fazla bi ara
..aşşağı yukarı ne maliyeti duydunmu??
ustam bu dediklerin daha mantıklı geldi bana. ama fiyat aralığı ne olur chip + timing in. ve kimler yapar.
ayrıca enjektorleri büyütsem 270, 340 cc gibi. güçte bir artış olurmu, sıkıntı yaparmı. boğaz kelebeğini büyütsem nasıl olur.
evet hocam şu an üstünde 205 65 15 kışlık var. bir ay içinde çıkartacağız onları değiştirerken bunu takalım olmazsa.
standart egzantriğe timing...
vay vay vay vay
meliii selimi öldürsen yapmaz onu, kovar seni dükkandan![]()
Loading...
teşekkür ederim ewet yaklaşık 7/8 senedir sadece tımıng li stok araçlarım dolu c20xe lerle baş yürüyordu bendede astra gsı var 4 tane 2 si turbo biri dolu egzli vs dieri stok sadece tımıng var nası yürüdüğünü bilirler fb nin ama bu arada vectra a gt lerde kaybın şanzumandan ve araca egzantrik regülatör chıp i ki oda bnm yazdığım var bide tımıng yapıldımı 15/20kg da atarsan o zaman net bu araçla 3 boya yakın önde olurusun saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)